Kattetegn & ID-Tegn

Kattetegn & ID-tegn fra My Family, I-marc og Red Dingo kan hjælpe din firbenede ven hjem igen, hvis den er kommet på afveje. Derfor anbefaler vi alle katte ejere at anskaffe sig et kattetegn eller et ID-tegn. Det ville jo være forfærdeligt, hvis din elskede kat ikke kan finde hjem – og ingen kan identificere den. Gør dig selv og dit pels barn en kæmpe tjeneste i dag.

Ingen lovkrav til kattetegn og ID-Tegn

Det er ikke et lovkrav, at katte skal bære tegn. Men har du udekatte kan det være en stor fordel hvis uheldet var ude og din kat ikke kunne komme hjem. Med et katte tegn eller ID-tegn der viser ejerskab og at din kat er chippet. Kan gøre en stor forskel og det gør det let for den der evt. finder din kat, hvis den er kommet på afveje i forhold til hvor den bor.

Kattetilbehør kan findes her og i vores butik

Vores kattetegn er delt op i 3 slags. I-marc der er en af de klassiske og de kattetegn vi kender, Nyt er My Family der begge graveres hos vores egen gravør og sendes fra dag til dag. Hvor Red Dingo graveres hos Red Dingo og tager nogle dage, når det sendes med ( Post Danmark ). Der kan desværre gå alt fra 5 hverdage til 10 hverdage.

Viser 1–12 af 36 resultater

Kattetegn en del af basis udstyret.

Kattetilbehør er en del af det at have kat og hos Jekashundogkat.dk er vi stolte af at kunne sige. Vi er på og når kvalitet er et must have, går vi gerne forrest. På den måde er du som kunde sikret kvalitet og en høj service.

Hos Jekashundogkat er der ID-tegn

Fordi der ingen lovkrav er at katte skal bære et kattetegn og ID-tegn eller katteskilt. Er ikke ensbetydende med at det ikke er en god ide, og at både du og din kat, kan være tryg og sikker. Fordi den altid kan komme hjem, hvis uheldet er ude og den kommer på afveje.

My Family Kattetegn & ID-tegn

Her er der tale om det sidste nye og at de kommer i fine æsker, der gør det let at præsentere dem, samtidig med det er en rigtig fin gave. Vi dybdegravere dem og laver dem med standard tekst. Som udgangs punkt sendes de1-2 hverdage efter besilling.

I-Marc Id-tegn til katte

Her er det klassiske ID-tegn og vi gravere og afsender indenfor 1-2 hverdage. Vi gravere dette hos vores egen gravør. Der sørger for det står pænt og med klassisk standard skrift.

Reddingo Kattetegn

Red Dingo står for kvalitet og holdbarhed. Det er dybdegravet og ID-tegn findes i utallige variationer, modeller og farver.

 

 

Valgte filtre

Kategorier

Farve

Mærker

36
Scroll til toppen