Klistermærker og stickers

Klistermærker og stickers både de sjove og seriøse. Du kan pynte dit hjem med klistermærker fordi de er sjove og kan give et lille smil på læben. Men du kan også gøre det af andre grunde. Eksempelvis til at gøre dine gæster opmærksom på, at dine katte og killinger. Klistermærker jeg ikke kan svømme. Se vores store udvalg af klistermærker her. Bor her også mærker samt vi bor her også. Alle relevante for tryghed og sikkerhed i hvis uheldet er ude.

Viser 1–28 af 30 resultater

Klistermærke med et budskab

Det er godt med et klistermærke eller en stickers til Falck, Politi og Brandvæsen. Der gør opmærksom på der er kat i hjemmet. Vi bor her og Jeg bor her således der er gjort opmærksom på at der bor katte i hjemmet.

Jeg Bor Her Også

Jeg Bor Her også er et klistermærke i super god kvalitet. Et fantastisk og super simpelt redskab, der kan hjælpe politiet, Falck og dine gæster ved at fortælle, du har kæledyr i hjemmet. Hvis der skulle ske et uheld, så er det altid godt, at folk ved, at du har kæledyr i hjemmet. De fortjener ikke at blive overset og glemt. Et enkelt lille klistermærke kan ændre skæbnen for dine fantastiske kæledyr.

Luk Låget

Luk Låget – Jeg kan ikke svømme.  Er en kategori, hvor der er en masse klistermærker i, som fortæller det simple budskab. Mange tænker alligevel ikke over det. Gæster glemmer at lukke låget på toilettet. Så kan det forfærdelige ske – nemlig at en killing eller en kat er nysgerrig og falder i og ikke kan komme op.

Vi Bor her også

Vi Bor Her også er et klistermærke i super god kvalitet. Et fantastisk og super simpelt redskab, der kan hjælpe politiet, Falck og dine gæster ved at fortælle, du har kæledyr i hjemmet. Hvis der skulle ske et uheld, så er det altid godt, at folk ved, at du har kæledyr i hjemmet. De fortjener ikke at blive overset og glemt. Et enkelt lille klistermærke kan ændre skæbnen for dine fantastiske kæledyr. Husk vi leverer hurtigt og billigt! Undgå den slags uhyggelige situationer nemt og enkelt med et klistermærke.

En super kvalitet der tåler daglig rengøring. Der er flotte billeder af katte på klistermærkerne.

Valgte filtre

Kategorier

30
Scroll til toppen