Klistermærker | En sjov dekoration til hjemmet! | Jekas.dk | Billig fragt!

Klistermærker – både de sjove og seriøse. Du kan pynte dit hjem med klistermærker fordi de er sjove og kan give et lille smil på læben. Men du kan også gøre det af andre grunde. Fx til at gøre dine gæster opmærksom på, at dine katte og killinger ikke kan svømme. Se vores store udvalg af klistermærker her..

Luk Låget – Jeg kan ikke svømme.  Er en kategori, hvor der er en masse klistermærker i, som fortæller det simple budskab. Mange tænker alligevel ikke over det. Gæsterne kan glemme at lukke låget på toilettet. Så kan det forfærdelige ske – nemlig at en killing eller en kat er nysgerrig og falder i og ikke kan komme op. Undgå den slags uhyggelige situationer nemt og enkelt med et klistermærke. En super kvalitet der tåler daglig rengøring. Der er flotte billeder af katte på klistermærkerne.

Jeg Bor Her Også er et klistermærke i super god kvalitet. Et fantastisk og super simpelt redskab, der kan hjælpe politiet, Falck og dine gæster ved at fortælle, du har kæledyr i hjemmet. Hvis der skulle ske et uheld, så er det altid godt, at folk ved, at du har kæledyr i hjemmet. De fortjener ikke at blive overset og glemt. Et enkelt lille klistermærke kan ændre skæbnen for dine fantastiske kæledyr.

Vi Bor Her Også er et klistermærke i super god kvalitet. Et fantastisk og super simpelt redskab, der kan hjælpe politiet, Falck og dine gæster ved at fortælle, du har kæledyr i hjemmet. Hvis der skulle ske et uheld, så er det altid godt, at folk ved, at du har kæledyr i hjemmet. De fortjener ikke at blive overset og glemt. Et enkelt lille klistermærke kan ændre skæbnen for dine fantastiske kæledyr. Husk vi leverer hurtigt og billigt!

Levende Dyr er en kategori, der indeholder klistermærker, som gør dine med trafikanter opmærksomme på, at du har et levende dyr med i bilen, campingvognen, teltet eller på transportkassen. Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser. Der findes mange forskellige varianter med mange forskellige katte på. Du burde derfor kunne finde et, der matcher din kat.

En super kvalitet der tåler daglig rengøring. Der er flotte billeder af katte på klistermærkerne.

Viser alle 2 resultater

Valgte filtre

2
Scroll til toppen