Alt i kradsetræer Aktiv Kat - Kattens NO1 - Kradsetræ kat

Kradsetræer

Find dit Kradsetræ fra Aktiv Kat og Kattens no1!

Du kan få kradsetræ Kat fra Aktiv Kat, Kattens No1 til alle små og store katte. Er et kradsetræ et behov hos katten? Det kan vi sige ja til, det er et stort behov hos alla katte. Kradsetræer er mange ting og et godt kradsetræ har kan have gode fordele for din kat. Vigtigst af alt er, at  katten får opfyldt sine behov for at kradse.

Det behov kan et kradsetræ Kat fra Aktiv Kat og Kattens NO1 give din kat. Hvilke størrelser kradsetræer er der? Der findes kradsetræer  i forskellige størrelser og utallige kombinationer. Små kradsetræer ( op til 100 cm), Gulvkrads op til 80 cm, Små kradsetræer (op til 100 cm), Mellemstore Kradsetræer  (100-200 cm), Store Kradsetræer ( 150-200 cm),  Kradsetræer til Maincoon, Gulv til Loft Kradsetræer, Kradsetræ med Hule, Kradsetræ Kat, Kradsetræ Gulv til Loft,  Kradsetræ med Hule, Carboard og Papkrads, Kradsemåtter, Væg Kradsetræer, Væg krads. Hos Jekas har vi alt indenfor kradsetræ til kat og vi er din katte Expert. Tøv ikke kontakt os og vi hjælper dig gerne.

Viser 1–28 af 146 resultater

Alt i Kradsetræer til katte

Helt overordnet er et kradsetræ ikke blot forkælelse af din kat. Det er tilfredsstillelse af et reelt behov, som katten har. Både indekatte og udekatte har et behov for at hvæsse deres klør. Dette gør de for at komme af med overskydende hornvæv. Samtidig afgiver katten også et tryghedsskabende hormon, som sidder under potepuderne, når den kradser. Når katten kradser markere den sit territorium. Det er dermed kattens måde at markere, hvor den hører til.

Kradsetræ i alle størrelser

Der findes kradsetræer  i forskellige størrelser og utallige kombinationer.

Hos Jekashundogkat.dk har vi alt indenfor kradsetræ til kat og vi er din katte Expert. Har vi ikke det du søger kan vi altid skaffe det!

Et Kradsetræ behøver ikke være grimt !

Find et smukt kradsetræ hos Jekashundogkat og du vil opleve dine gæster ikke ænser du hår et kradsetræ stående eller hængende på en væg. Smukke tekstiler, smukke design i bæredygtige materialer og Dansk produceret. Vi kan varmt anbefale kradsetræer fra Aktiv Kat.
De har tænkt over materialer, design og er fulgt med tiden, vil du et step op. Er det med et kradsetræ fra Aktiv Kat.

Hvordan undgår du katten kradser i dine møbler?

Det gør du ved at vælge, det kradsetræ der passer til din kat. Så du kan undgå, at din kat kradser i  væg eller møbler. En kat har et behov for at kradse. Hvis ikke den har et bestemt sted til det, gør den det bare andre steder. Det er ikke fordi, at den er utilfreds, men fordi den skal have tilfredsstillet sit instinkt for at hvæsse klør.

Kradsetræ med Hule!

Er det en god ide at vælge et kradsetræ med Hule? Det kommer an på hvordan din kat putter sig. Elsker den at ligge gemt væk og finder den hyggelige små steder at ligge når den vil sove? Du kender din kat, men statistisk er der kun en katterace der virkelig elsker huler. Og de fleste andre katte bruger ikke deres kradsetræ med hule, efter de er fyldt 1 år. Derfor er vores erfaring at et Kradsetræ med hule er spild og at katten vil elsker alle andre ligge pladser højere en hulen.

Kradsetræets med mange muligheder

Der er dog mange forskellige muligheder, som hver især har deres kvaliteter samt fordele og ulemper. Du må dermed som katteejer selv vurdere, hvad du prioriterer højest, samt hvad du mener, at din kats behov er. Med de mange forskellige muligheder for kattetræer, er der nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Dette gælder både dig og din kat. Både hvad angår funktionalitet, udseende og størrelse.

Kattekrads med flere funktioner!

Mange løsninger har flere funktioner. Det er ikke blot et træ til at kradse kløerne på. Rigtigt mange kradsetræer kan kattene derudover bruge til både at lege på og opholde sig på. En kat kræver ikke mange kvadratmeter, hvis blot man har det rette udstyr til at tilfredsstille kattens mange behov. Man kan få dem i mange forskellige størrelser. Størrelsen hænger ofte sammen med, hvor mange funktioner det indebærer. Jo større kradsetræ, jo mere plads kan katten opholde sig eller lege på. Man bør som katteejer dermed også vurdere kattens behov.

Hvor aktiv er din kat?

Hvis det er en med aktiv kat, kan det være en rigtig god idé med et stort kradsetræ, hvor katten kan lege og opholde sig. Har man derimod en mere doven kat, behøver man formentlig ikke et stort et. Hvis katten er for doven til at lege eller bevæge sig op i det, er der ingen grund til at bruge plads på et stort træ. Til sådanne behov findes der mindre løsninger, hvor katten stadig kan få stimuleret sit kradse behov.

Hvilket kradsetræ skal jeg vælge?

Når du skal beslutte dig for hvilket kradsetræ, du skal vælge bør du overveje kattens behov. Vi anbefaler du finder inspiration i vores Blog indlæg ” Hvilket kradsetræ skal jeg vælge “Ville din kat have glæde af et stort kradsetræ. Hvad med dig selv, synes du, at i har pladsen til det. Derudover kan man også vurdere ud fra udseende. På den måde kan du finde det træ, som du tilfredsstiller både dit og din kats behov bedst muligt.

Hvorfor elsker katte et kradsetræ?

Se de mange forskellige muligheder for kradsetræer her i kategorien. Vi kan anbefale du læser vores Blog indlæg Hvorfor elsker katte et kradsetræ? Er du til et standard eller et væghængt, finder du mange forskellige muligheder. Alle muligheder er af høj kvalitet, og i gode materialer både for din kat og udseendemæssigt. Vælg det, som passer til dig og din kat. Om det er med huler, plateauer eller blot en kradsesøjle, du finder det i kategorien kradsetræer. Du kan finde inspiration til at vælge det rigtige kradsetræ ved at se vores Blog indlæg ” Hvilket kradsetræ skal jeg vælge” 

146
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen