Activecat - Bæredygtig kradsetræ - Skræddersyet Billig Jekas

ActiveCat

ActiveCat Kradsetræ til store katte. Det er  Kradsetræ i Dansk Design og Dansk Håndværk af kradsemiljøer og  kradsetræer i Hay stil. og i absolut luksuskvalitet, det er kradsetræ der er lavet med tanke på at være bæredygtig.

Dette forekommer meget tydeligt ved, at der ikke på nogen måde anvendes andet end natur materialer i alle kradsetræer og kradsemiljøer ( ingen plastic). ActiveCat udvikler udelukkende produkter med naturtræ og funktioneller løsninger, hvor det er gennemtænkt med f.eks. er det med aftagelige betræk på alle hylder og huler.

Der er en skåne kant på indgang til huler.  Alle søjler er med en fin afslutning, hvor kanter er overlokket.  Det giver en færdig finish og en flot look, der viser det er gennemtænkt  Design og  kvalitet   Alle materialer er fra Danmark og der tænkes på bæredygtighed og miljø.

Vil du HA´ din kat skal have det bedste af det bedste, så kan et  kradsetræ eller klatrevæg fra ActiveCat være det ideelle valg. Når du vælge produkter indenfor kradsetræer og klatrevægge fra Jekashundogkat.dk
Vi skræddersyr kradsetræ til store katte!
Men vi stopper ikke her! Vi er ekspert i at skræddersy et kradsemiljø,  eller en klatrevæg til  dig og dine ønsker. På den måde kan du få et kradsetræ eller kradsemiljø i HAY stil og i  tidens trend. Et kradsemiljø, der bliver en naturlig del af det moderne interiør i din bolig. Er du til den fede HAY stil er det et sikkert valg at vælge krads fra ActiveCat.

Viser 1–28 af 36 resultater

ActiveCat kradsetræ til store katte

Du kan til enhver tid købe løsdele til dit kradsetræ, hvis nogle dele bliver nedslidt eller udbygges, hvis og når der er behov for det. Mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænser. Vælg ActiveCat hvor det er Dansk Design og Dansk Håndværk. Med et af disse kradsetræer får du 100% ægte Dansk Håndværk og alt er lavet med tanke på miljø og de producere med hensyn til miljø.

Du har mulighed for at vælge, hvorvidt tekstiler ønskes i korthårs plys, Kunst læder eller Nanno.

  1. Korthårs Plys – forbliver pæn ved vask og forbliver der dejlig blø
  2.  Nanno Tekstil er vand- og smudsafvisende. Pels er let at få af og det er let at tørre f.eks. hårboller, urinstrint af
  3.  Kunst læder – Læder er kølig i  sommervarmen og lun i den kolde tid.  Læder er let at holde ren og giver fornemmelsen af klassisk luksus og det passer ind i den Nordiske bolig

ActivCats fordele

Kort er fordelene ved ActiveCat mange og Team Jekas kan varmt anbefale du vælger et kradsetræ eller en klatrevæg i dette Brand.

  1. Dansk Brand & Dansk Produceres
  2. Alle Materialer der bruges er Danske
  3. Aftagelige Betræk på alle Hylder og Huler uden at skille kradsetræet af.
  4. Afslutning på søjler,  er syet med en overlokket kant
  5. Der kan købes løsdele og reservedel
  6. Der er tænkt på Bæredygtighed

Tekstiler i HAY stil

Du har mulighed for at vælge, hvorvidt tekstiler ønskes i korthårs plys, Kunst læder eller Nanno. Korthårs Plys – forbliver pæn ved vask og forbliver der dejlig blød. Nanno Tekstil er vand- og smudsafvisende. Pelshår er lette at få af og det er let at tørre f.eks. hårboller, urinstrint af. Kunst læder – Læder er kølig i  sommervarmen og lun i den kolde tid.  Læder er let at holde ren og giver fornemmelsen af klassisk luksus og det passer ind i den Nordiske bolig

Vi skræddersyr

Har du spørgsmål eller har du set miljøer hvor du bare ikke finder den kombination du kunne ønske dig. Så ring til os – vi er lige ved hånden og sammen får vi kombineret det kradsetræ eller klatrevæg du ønsker.

36
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen