Kradsetræer - Vi skræddersyr - Dit Kradsemiljø Kæmpe udvalg

Kattens NO1 og ActiveCats

Kattens NO1 og AktiveCats i dag 2021 kaldet Aktiv Kat, Væghæng kradsetræ og Kradsetræer generelt  finder du i kategorien Kradsetræer. Kattens NO1 og Aktiv Kat der har kradsetræer til store katte, til mellemstore katte og til killingekrads.  Vi har et enormt sortiment af Kattens NO. 1 og Aktiv Kat kattekrads. Både Kattens NO.1 og Aktiv Kat har Kradsetræer til store katte. Vi har standard kattekrads og de nye væghængt kradsetræer fra Aktiv Kat. Vi har det nye der er væghængt kradsetræ fra Aktiv Kat. Der har mange moduler og utallige muligheder, kun fantasien sætter grænsen.  Et er sikkert du kan finde det katte kradsetræ. Du står og mangler ved at kigge på jekashundogkat.dk

Aktiv Kat har moduler hvor du selv kan skræddersy g bygge dit kradsetræ. Du vælger et f.eks. et Basis Single modul, Basis Double modul, Basis Tripel modul, Basis Wall post Single, Basis Double eller Basis Wall Post Triple. Derefter vælger du hvilke ligge pladser du ønsker på dit kradsetræ.  Når du vælger ligge pladser vælger du også tekstil ( plys, Nanno, Kunst Læder ). Ved spørgsmål er Team Jekas altid lige ved hånden så du er sikret at du har alt med. Bemærk Aktiv Kat er 100 %  bæredygtig og  tekstilet Nanno er helt uden giftige stoffer.

Viser alle 10 resultater

Hvorfor Kradsetræ Fra ActiveCats og Kattens NO1?

Hvorfor har vi kradsetræ fra Kattens NO.1 Kradsemiljøer og Katte Krads fra Aktiv kat? Det har vi på grund af deres kvalitet og de muligheder modulerne giver.  Vi har kradsetræ fra Trixie, Nobby, Pet Rebels.  Når det gælder Trixie, Nobby og Pet Rebels er det ofte billige kradsetræer til dig der ønsker det. Vi har valgt et udvalg i de modeller, vi syntes er funktionelle og i god kvalitet. Billige kradsetræer holder desværre ikke så godt som kvalitets kradsetræer fra Aktiv kat og Kattens NO.1

Kattens NO1 – Kradsetræ til katte

Kattens NO.1 kradsetræ fører vi følgende serier.  Standard katte kradsetræ, All Black, Q-Serien. Kattens NO 1. tilbyder søjler i Natur farvet og i All Black (sort). Betræk på hylder og huler kan du få i Plys eller Q- møbelstof.  Kattens NO.1 – Anno året 2020 er Dansk Design – Produceret uden for EU.

Kradsetræ Er Aktiv Kat Bæredygtig

Svaret er ja det er korrekt. Når du køber kradsetræ fra Aktiv kat er det et bæredygtigt kradsetræ. Der bruges kun danske materialer og dansk håndværk.  Der er tænkt på materialer, funktionalitet og det er brugervenlig for kat og deres som ejer. Det er kradsetræ der er innovative og High Fashion. Det er moderne kradsetræ i den moderne og flotte HAY stil. Her køber du et møbel til din bolig og det bliver en del af dit interiør. Du kan nyde hver dag, uden det stikker frem som et fremmed element i dit hjem. Aktiv Kat kradsetræer til store katte og kradsetræer til kattehold med opdrættermiljø. Det er kun fantasien der sætter grænsen og du laver en up grade med høj kvalitet. Der har fokus på naturlige bæredygtige materialer, Dansk Design og Dansk håndværk med funktionalitet for kat og ejer. Active Cats ændrede i 2021 navn til Aktiv Kat

Forkæl din kat med et kradsetræ

Et kradsetræ har mange gode fordele for din kat. Vigtigst af alt er, at din kat får opfyldt sine behov for at kradse. Samtidig er det også en fordel for dig, da du dermed kan undgå, at katten kradser i dine møbler. En kat har et behov for at kradse. Hvis ikke den har et bestemt sted til det, gør den det bare andre steder. Det er ikke fordi, at den er utilfreds, men fordi den skal tilfredsstille sit medfødte instinkt for at kradse kloskæl af.

Er Kradsetræ kat et grundlæggende behov

Helt overordnet er et kradsetræ kat ikke blot forkælelse af din kat. Det er tilfredsstillelse af et reelt behov, som katten har. Både inde katte og ude katte har et behov for at hvæsse deres klør. Dette gør de for at komme af med overskydende hornvæv. Samtidig afgiver katten også et tryghed skabende hormon, som sidder under potepuderne, når den kradser. Når katten kradser markerer den sit territorium. Det er dermed kattens måde at markere, hvor den hører til. Katte elsker kradsetræer og det er naturligt for katte at være aktiv og nysgerrig på dens omgivelser. Katte elsker at klatre højt op, de vil gerne have overblik over omgivelserne. Ved at klatre højt op har de overbliv over deres territorium og det benytter de sig af, hvor de kan komme til det. Katte hvæsser klør for at holde kløerne skarpe så de er klar til at jage. Har du ikke et kradsetræ kan du være uheldig at katten kradser i møbler. Hvilket er uheldigt og derfor er det vigtigt at have et kradsetræ, hvor katten kan hvæsse klør.

Kradsetræ til Store katte

Kradsetræ til store katte er et møbel, hvor katte på deres kattekrads, får brugt deres naturlige instinkter. Det er vigtigt at finde den rette placering af kradsemiljøet, hvor katten har overblik og mulighed for at markere sit territorium. Katte vil være hvor du er og den vil derfor være i nærheden af dig. Hvis du sætter et kradsetræ langt fra hvor du er og hvor katten ikke kan se dig. Vil du opdage at din kat ikke bruger sit kradsetræ, men at den begynder at kradse og hvæsse klør i dine møbler eller tæpper. Derfor er plaseringen af et kradsemiljø vigtigt og det skal være midt i hjemmet det er din kats univers den kan se det fra toppen af sit kradsetræ. Kradsetræet bør indeholde gode liggepladser, det skal være stabilt det kal kunne holde til at katten hvæsser klør, klatre i det og gør det som katte gør. Du kan stimulere katten til at bruge kradsetræet og det gøres ved at komme Baldrian  på. Kradsetræet skal stå et hundrede procent i vatter og det skal stå stabilt.

Billige Kradsetræer til Kat

Inde katte har brug for stimulering og aktivering som katte der kan gå frit rundt ude i naturen. Hos JekasHundogKat.dk kan du finde kradsetræ til kat og kradsetræer til store katte i mange forskellige udformninger. Du vælger et kradsetræ kat ud fra hvor mange katte du har, hvor store dine katte er, og hvilken plads du har til kradsetræet og husk her er placeringen med i planlægningen. Katte elsker at klatre og de vil elske de udfordringer og de muligheder, der er i store kradsetræer og opdrættermiljøer. Hvor der er bløde liggepladser, store hylder og store huler hvor din kat kan hygge sig. Kattekillinger har andre behov end voksne katte og derfor kan det være en fordel at have et kradsetræ eller katte krads flere steder i hjemmet. Så du har katte krads og kradsemiljø igennem hele opvæksten. Det starter med et killingemiljø og derefter vælger du dit kradsetræ, der passer til størrelsen på din kat og her kommer kvalitet og funktionalitet på det valgte kradsetræ. Team jekas anbefaler altid at du køber et kattekrads ud fra størrelsen på din kat og dens behov for aktivering.

Kradsetræ – Betyder størrelsen på kat noget?

Det korte svar er Ja, det betyder noget. Du skal være opmærksom på følgende og det er vægt og størrelse på din kat. Der er stor forskel på katte racer i størrelser og i vægt. Har du f.eks. en Hellig Birma eller en Main Coon er der stor forskel på størrelse og vægt. Er du i tvivl står Team jekas klar til at rådgive dig. JekasHundogKat.dk tilbyder mange unikke muligheder indenfor kradsetræer uanset om det er kradsemiljøer til små katte eller kradsetræer til store katte.

Vi skræddersyr Kradsetræer

Hos Jekas er vi din fagmand når det gælder moderne kradsetræer i den flotte nordiske stil der bliver en del af dit interiør. Vi er din fagmand når du vil have kradsetræet der passer til din kat og din bolig. Du har mulig hvis en speciel plads og nogle ønsker og ud fra det kan vi skræddersy en løsning, der bliver unik og funktionelt og helt efter dine ønsker.  Vi har alt i Kradsetræer, Væghængte kradsetræer, Vægmoduler og vi skræddersyr alt fra meget små til kradsemiljøer og væghængte systemer. Du kan udbygge det væghængte og give din kat udfordringer hvor det kun er din fantasi der sætter grænser.

Kradsetræ der er utallige muligheder?

Ja der findes utallige muligheder. Der er dog mange forskellige muligheder, som hver især har deres kvaliteter samt fordele og ulemper. Du må dermed som katteejer selv vurdere, hvad du prioriterer højest, samt hvad du mener, at din kats behov er. Med de mange forskellige muligheder for katte kradsetræ, er der nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Dette gælder både dig og din kat. Både hvad angår funktionalitet, udseende og størrelse. Katte Kradsetræ køb det rigtige fra starten og det bliver et billigt kradsetræ i længden.

Bruger katte et kradsetræ?

Det korte svar er Ja, det kan du tro de gør. Det er deres sofa eller deres katte krads. Det er ikke blot et kattekradsetræ til at kradse kløerne på. Rigtigt mange kradsetræer kan kattene bruge til lege i, sove i , hygge sig i og opholde sig i år de vil være i fred. En kat kræver ikke mange kvadratmeter, hvis blot man har det rette udstyr, til at tilfredsstille kattens mange behov. Man kan få dem i mange forskellige størrelser. Størrelsen hænger ofte sammen med, hvor mange funktioner det indebærer. Jo større kradsetræ, jo mere plads kan katten opholde sig eller lege på. Har du en med aktiv kat, kan det være en rigtig god idé med et stort katte kradsetræ, hvor katten kan lege og opholde sig. Har man derimod en mere doven kat, behøver man formentlig ikke et stort kattekrads. Hvis katten er for doven til at lege eller bevæge sig op i det, er der ingen grund til at bruge plads på et stort træ. Til sådanne behov findes der mindre løsninger, hvor katten stadig kan få stimuleret sit kradsebehov.

Kradsetræ – Hvad vælger jeg?

Når du skal beslutte dig for hvilket kradsetræ, som du skal vælge, bør du derfor overveje kattens behov. Vil din kat have glæde af et stort kradsetræ  eller vil den have et flyt bar krads.  Bor du i et stort hus kan det være en fordel med flere kradsetræer.  Hvad med dig selv, synes du, at i har pladsen til det. Derudover kan du også vurdere ud fra udseende og de tekstiler du kan vælge. På den måde får du samtidig et møbel der er en del af dit interiør. Kan jeg købe løsdele og reseervedel til  det valgte katte kradsetræ. Er det valgte kradsetræ i høj kvaliet! Undesøg og vælg dit kattekrads og husk på at kvalitet og pris hænger sammen og det billige kradsetræ bliver ofte det dyreste i længden.  På den måde kan du finde det træ, som du tilfredsstiller både dit og din kats behov bedst muligt.

Er der mange muligheder for Kradsetræ til kat?

Det er der du kan se de mange forskellige muligheder for kradsetræer her i kategorien. Om du er til et Kradsetræ Gulv til Loft  eller et og pladsbesparende og moderne væghængt Kradsetræ, finder du mange forskellige muligheder. Alle muligheder er af høj kvalitet, og i gode materialer både for din kat og i Design. Vælg det, som passer til dig og din kat. Om det er med huler, plateauer eller blot en kradsesøjle, du finder det i kategorien Kradsetræer.

Bæredygtig Kradsetræ – det er fremtiden

Aktiv Kat er både innovative og moderne kattekrads i den fede HAY stil. Her er grundlæggeren Bjarne og Ib kendt som grundlæggerne af Kattens NO.1 og de sammen udviklet en fantastisk kollektion af bæredygtige kattekrads. Hvor fokus er på natur materialer, Dansk produktion og bruger venlighed og frem for alt bæredygtighed. Kradsetræer der er designet således alle katte kan anvende hylder og huler og især er der fokus på kradsetræer til store katte.

Tag en Tur rundt på Shoppen!

Tag en tur rundt på shoppen og bliv inspireret. team Jekas er sikre på du kan finde et kradsetræ der matcher din kats behov og et kradsetræ der bliver en del af dit interiør. Det er vigtigt at huske det kun er din fantasi der sætter grænser for de muligheder der er i modulerne fra Active Cats  ( Aktiv Kat ). Vær opmærksom på at JekasHundogKat.dk skræddersyr dit kattekradsetræ, kradsetræer til store katte og væghængte kradsemiljøer, der er smarte innovative og i en super fed HAY stil. Køb dit Kradsetræ som en del af det moderne interiør til din bolig.

Valgte filtre

Kategorier

Farve

Mærker

10
Scroll til toppen