Kattens NO1 kradsetræ | Kæmpe sortiment | Din Katte ekspert

Kattens NO1 kradsetræ er dansk design og brand, der har producerer kradsetræer igennem de sidste 35 år, med ændringer ved ny ejer.  Der er mange fordele ved at købe et Kradsetræ eller et kradsemiljø.  Punkt et er den lange levetid, din kat har et kradsetræ i rigtig mange år.  Bliver nogle dele af kradsetræet slidte ved meget brug, kan du til enhver tid købe enkelte løsdele og tilbehør efter hvad dit behov er. Det betyder ganske enkelt at hvis en søjle bliver nedslidt – så behøver du ikke købe et helt nyt kradsetræ, men blot en søjle! Det er noget der gør en stor forskel.

Nok det største Sortiment i Kradsetræer.

Jekashundogkat.dk er nok et af de største op førende shops, der har fuldt sortiment fra kattens NO1.  Vi har alle serier og modeller fra Kattens NO.1:  Standard, All Black, Q-serien, Nordic Og det vigtigste af alt. HUSK – vi skræddersyr du ikke finder en model, der matcher dine ønsker og behov.  uanset om det er højde eller antal liggepladser.  Du har fundet frem til Jekashundogkat.dk, der nok er den bedste fagmand til at skræddersy alt i kradsetræer eller de hotte væghængte kradsetræer og katte univers.  Når du køber kradsemiljø fra Kattens NO 1 er du sikret et Dansk Design.

Her vælger du

Jekasundogkat.dk gør det let at købe kradsetræ. Her vælger du alt alt på en side. Du vælger lofthøjde, farve på søjler og farve plys. Så er du klar og du slipper for at skal vælge et kradsetræ og så over til løsdele for at vælge ekstra lofthøjde.

Inspiration

Du kan få inspiration til væghængt luksus kradsemiljø ved at se Her. Har du spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at kontakte os. Jekas.dk er din Expert når det gælder kradsetræer, væghængte krads og kradsemiljø.  Jekashundogkat.dk med gennemsigtighed, Nordjysk charme og en høj service, hele vejen igennem.

Viser 1–28 af 46 resultater

Hvorfor købe et kradsetræ til din kat?

Alle katte uanset om de er tamme eller de er vilde, vil hvæsse deres kløer. Det at kradse og hvæsse kløer er en naturlig og væsentlig del af kattenes medfødte adfærd og tjener et formål. Katte hvæsser kløer for at de kan afstøde de gamle kloskæl og gøre de nye kløer stærke. De nye  dannes indefra inde under de gamle og derfor skal der hvæsses klør så de gamle kloskæl kan komme af. Kattes kradseadfærd har en afbalanceret og  afstressende effekt på katten, udover det har det også til formål at afgrænse kattens territoriale område. Når katten kradser afsætter den helt enkelt, meget  tydelige kradsemærker og ikke nok med det. Den afsætter også sin helt egen specielle sporduft fra svedkirtler på poterne. Duften og de synlige spor af kradsemærker gør andre katte opmærksom på, at her er et  territorium der er optaget. I naturen vælger katte ofte bark og meget bløde træsorter til at hvæsse kløer i og på.

Kattens No. 1 er Dansk Brand

Her er Kradsetræer og kradsesøjler fra Kattens No. 1 beklædt med stærke sisalmåtter, Kombinerede klatre- og kradsemiljøer er udstyret med bløde plysbeklædte hylder og huler, hvorpå din kat vil kunne ligge blødt og behageligt samtidigt med, at den ligger så godt, at den kan overskue hele sit territorium.  Kradsemiljøerne kan købes som en slags byggesæt hvor man kankøbe og bygge selv ud fra løsdele af søjler, hylder og huler. Hos Jekashundogkat fører vi et unikt udvalg af kradsetræer, tilbehør og reservedele fra det danske mærke Kattens No. 1, bemærk at det fra år. 2018/2019 ikke længere produceres i Europa.

Unikt udvalg af kradsetræer, Klatremiljøer samt Løsdele!

Kattens No. 1 klatretræer og kradsesøjler fås i forskellige modeller, højder, bredder og længder.  Du kan designe et klatremiljø, med tilbygning af løsdele og reservedele, ved hjælp af ekstra søjler og hylder beklædt med plys i udgaver og farver. Du kan vælge imellem de modeller, der går fra gulv til loft hvor der med et system der er designet til fastspænding. Helt uden fare for at et klatretræ vælter. Løsdele og Reservedel fra Kattens No. 1 er lette at samle og er et rigtig godt alternativ til aktivering og stimulering af alle katte racer. Tag en rundtur imellem modellerne her på Jekas og få inspiration til det klatremiljø og det kradsebræt, der passer bedst til din kat og dit hjem. Kattens No. 1 klatre- og Kradsemiljøer fås i mange størrelser og prisklasser. Det er nu også muligt at få et Kattens No. 1 kradsebræt lavet af en af pap og sisal i sjove faconer, som er velegnede til, at katten også kan ligge på dem. Hos JekasHundogkat har vi tre forskellige udformninger af kradsebræt i pap at vælge imellem. Det er Syn, Ydun og Saga.

Hvilket kradsetræ og klatremiljø skal jeg vælge til min kat?

Du skal tage hensyn til, at din kat skal kunne stå lodret på bagbenene, strække sig helt ud og stadig kunne hvæsse sine kløer på kradsesøjlen. Kig efter størrelserne. Man kan evt. også supplere med en kradsemåtte på gulvet, hvis katten foretrækker at hvæsse kløer i vandret position. I Jekas Hund & Kat kan du købe det klatretræ og klatremiljø, der passer bedst til dit hjem og din kat. En inde kat har mere brug for et klatremiljø og et kradsetræ end en ude kat har. Har du en inde kat skal kradsetræer kunne give katten muligheder for at kunne lege og blive stimuleret med huler og meget gerne i flere niveauer.

Placering af et kradsetræ er det vigtig?

Placeringen af kradsetræet har rent faktisk en betydning for om katten gider bruger det, eller om den foretrækker at bruge møbler, gardiner eller tapet, til at hvæsse klør i. En god placering kan være nær kattens soveplads eller nær hvor familien er. Når katten først er begyndt at kradse et sted, vil den fortsætter den med at kradse der, på grund af stedet har fået den helt rigtige duft. Det er ikke muligt at straffe en kat for uønsket adfærd eller for dens unoder med at kradse uønskede steder.  Grunden er at katten tager straffen særdeles personligt og ikke på nogen måde forbinder straffen med sin egen adfærd. Hvis katten er begyndt med at hvæsse kløer et uønsket sted anbefaler vi at man køber et mindre der kan flyttes efter behov.

Hvordan får man katten til at bruge et kradsetræ?

Et nyt kradsetræ dufter nyt og det dufter ikke hjemme ligt, derfor kan der være nogle katte der skal animeres og lokkes til at bruge. Man kan lægge en t-shirt der dufter af ejer, og på den måde dufter kradsetræet hjemme ligt. Man kan også supplere med duft fra Katteurt (Cat-nip). Når du sprayer cat-nip eller katteurt på kradsetræet, så husk at sætte husholdnings film over så duften får lov til at trænge ind i kradsetræet, og ikke bare fordamper ud i luften.

Udskiftning af slidte dele på et kradsetræ

Trænger dit Kattens No. 1 og er der udslidte dele der kan trænge til fornyelse. Kan de skiftes ud med løsdele og reservedele. JekasHundogKat har et udvalg af løsdele og reservedele til dit klatremiljø. Vi har blandt andet løse søjler til udskiftning af søjler på dit kradsetræ, udvalgte hylder og huler. Søjler leveres uden skruer og gevind, de skal købes særskilt.

Valgte filtre

Farve

Mærker

46
Scroll til toppen