Vælg en side

Kattens NO1

Kattens NO1 kradsetræe er et dansk brand, der har producerer kradsetræer igennem de sidste 35 år, med ændringer ved ny ejer.  Der er mange fordele ved at købe et Kradsetræ eller et kradsemiljø.  Punkt et er den lange levetid, din kat har et kradsetræ i rigtig mange år.  Bliver nogle dele af kradsetræet slidte ved meget brug, kan du til enhver tid købe enkelte løsdele og tilbehør efter hvad dit behov er. Det betyder ganske enkelt at hvis en søjle bliver nedslidt – så behøver du ikke købe et helt nyt kradsetræ, men blot en søjle! Det er noget der gør en stor forskel.

Nok det største Sortiment i Kradsetræer.

Jekashundogkat.dk er nok et af de største op førende shops, der har fuldt sortiment fra kattens NO1.  Vi har alle serier og modeller fra Kattens NO.1:  Standard, All Black, Q-serien, Nordic Og det vigtigste af alt. HUSK – vi skræddersyr du ikke finder en model, der matcher dine ønsker og behov.  uanset om det er højde eller antal liggepladser.  Du har fundet frem til Jekashundogkat.dk, der nok er den bedste fagmand til at skræddersy alt i kradsetræer eller de hotte væghængte kradsetræer og katte univers.  Når du køber kradsemiljø fra Kattens NO 1 er du sikret et Dansk Design.

Her vælger du

Jekasundogkat.dk gør det let at købe kradsetræ. Her vælger du alt alt på en side. Du vælger lofthøjde, farve på søjler og farve plys. Så er du klar og du slipper for at skal vælge et kradsetræ og så over til løsdele for at vælge ekstra lofthøjde.

Inspiration

Du kan få inspiration til væghængt luksus kradsemiljø ved at se Her. Har du spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at kontakte os. Jekas.dk er din Expert når det gælder kradsetræer, væghængte krads og kradsemiljø.  Jekashundogkat.dk med gennemsigtighed, Nordjysk charme og en høj service, hele vejen igennem.

0