Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

ActiveCats Europé

Fra: 2.229,95 DKK

ActiveCats Europé Kradsetræ.

Et væld af muligheder – Europé er et kradsetræ af ypperste kvalitet i verdensklasse, der kan skræddersyes, således det passer til dit hjem.

 

Ryd

Beskrivelse

ActiveCats Europé Kradsetræ

ActiveCats Europé Kradsetræ og kradsemiljø i Dansk Design. Det kan leveres med både Lyse natur søjler og sorte søjler Det er et fantastisk gulv til loft-system med 88 forskellige variationer – så du kan bare slå dig løs med at tilpasse det til dine ønsker. Vi tilbyder denne model med tre forskellige materialetyper, som har hver sine fordele.

Vi kan varmt anbefale kradsetræ fra ActiveCats der har tænkp på det skal være let at tage betræk af både faste hylder, huler og hængehylder. Det er gennemtænkt design i de fede HAY stil. ActiveCats Europé Kradsetræ. Et væld af muligheder – Europé er et kradsetræ af ypperste kvalitet i verdensklasse, der kan skræddersyes, således det passer til dit hjem. Vækker det interesse hos dig? Så tøv endelig ikke med at læse mere i beskrivelsen nedenfor.

ActiveCats Europé kradsetræ

ActiveCats Europé Kradsetræ Gulv til Loft tilbydes med nanno, korthårsplys og læder. Nanna er et vandafvisende betræk, som er ideelt for dig, som fx har en hankat, der strinter – eller killinger som ikke er renlige. Her har du ingen plastic på dit kradsetræ! Betræk på hylder og huler kan afmonteres via en lynlås! Det gør det så meget lettere at tage et betræk af og vaske. I dette system gøres det uden at skille kradsetræet eller kradsemiljøet af. Du sparer tid! Du kan bare lyne dine betræk af hylder og huler. Vupti sikke tid der spares. Du skal ikke tilkøbe skridsikker underlag og trykfordeler, eftersom begge dele er med i kradsetræet, når du køber det fra ActiveCats


Der Medfølger

 • Natur søjler 3 x 60 cm x Ø13 cm
 • Loftsøjle 45 cm x Ø13 cm
 • 16mm justerbar gevind 15 cm
 • Hængehylde  Ø50 cm
 • Fast hylde med betræk Ø50 cm
 • Hylde  m/ Blød kant Ø50 cm
 • Naturtræ Bund med anetiskrid Ø50 cm
 • Stål ramme 12 mm
 • 1,6cm gevindel
 • Søjler Ø13 cm


Tekstiler du kan vælge

 •  Korthårs Plys :   Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
 •  Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navey Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
 • ( OBS: Varianten sort Nanno er illustration på tekstil struktur – farvebillede kommer )
 •  Læder:                Lys, Grå, Sort

OBS:
Det vil også være muligt at du kan købe ActiveCats Ruropé Kradsetræ,  til den lofthøjde du måtte have, hvis ikke standard højden passer.
Standard højde er 230-250 cm og så udbygges standardhøjde med (  +15cm /  +30cm / +40cm søjler ). Ved køb skriv din nøjagtige loft højde i bemærkning til ordre )
Har du lofthøjder under dette – kontakt os eller skriv din lofthøjde i Bemærkning til ordre (ved tjek out)
Det er det vigtigt du kontakter os således,  vi kan sikre dig at kradsetræet bliver stabil og at du har valgt alt det der skal med.

v/ lofts højder under 230 cm
Skriv i Note/Bemærkninger til orden – din lofts højde så tilpasser vi

Har du et ønske:
Kontakt os her og vi skræddersyer til dit ønske  – Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

 

Yderligere information

Vægt 25 kg
HøjderKradsDB

230-250cm Standard, 230-250cm + 15cm Søjle, 230-250cm + 30cm Søjle, 230-250cm + 40cm Søjle

TekstilDB

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Navey Blue Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

Søjlev2

,

VægtDB

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ActiveCats Europé”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0