Hængehylde Komplet ActiveCats - Væghængt stilfuld - Se
activecats-hængehylde-væghængtactivecats-hængehylde-væghængt

Hængehylde komplet

539,00 DKK

Stilfuldt  og enkel 

En lækker korthårs lys med  hængehylde effekt er et sikkert  hit. Her medfølge vinkel beslag, hængehylde og boltsæt.

Ryd
Varenummer (SKU): ActiveCats Hængehylde komplet Kategorier: , , , Tags: ,

ActiveCats Hængehylde

ActiveCats Hængehylde komplet Væghængt hængehylde er en af de mest solgte. Det er på grund af den er i tidens trend,  samt den er stilfuld og enkel. Samtidig er den bruger venlig for katte og den er plads besparende. Der kan købes løse betræk, hvilket gør det er billigt på den lange bane.  På billedet ses en hængehylde komplet der er dyb – det gøres ved at skelettet er Ø45 cm og betrækket så er Ø50 cm,  deraf kommer der dybde på hængehylden.  Vi elsker den nordiske og enkle stil Activecats design er i og det at matrialerne er natur træ og der ingen plastic er. Gør bare produkterne har lige det der gør den store forskel.

Vi kan varmt anbefale den lækre væghængte hængehylder og har du brug for hjælp til at lave din helt egen klatrevæg. Så giv os et kald og vi hjælper dig med at byge din helt egen klatrevæg og det univers du ønsker til din kat.

V/ bestilling kommer hængehylde i standard hvor skellet og betræk er samme størrelse. ønsker du den dybe hængehylde bedes du kontakte, os sådan vi kan sikre du får lige præcis den du ønsker.

  • Mål: Ø 50 cm
  • Hængehylde, Vinkelbeslag, Lige beslag inkl.  boltsæt

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 4.5 kg
Vælg en variant

Hængehylde Ø50 i Creme plys m/ Natur vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Grå plys m/ natur vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Sort plys m/ natur vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Creme plys m/ sort vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Grå plys m/ sort vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Sort plys m/ sort vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Creme Nanno m/ natur vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Grå Nanno m/ natur vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Sort Nanno m/ natur vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Creme nanno m/ sort vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Grå nanno m/ sort vinkel beslag, Hængehylde Ø50 i Sort nanno m/ sort vinkel beslag

Funktion

Liggeplads

Dyregruppe

Kat

Mærke

ActiveCats

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængehylde komplet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen