Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

ActiveCats Luxkrads 85cm

(1 kundeanmeldelse)

599,00 DKK

ActiveCats Luxkrads

Her det det  GOD Dansk Håndværk, Bæredygtig og uden plastic. Alle matreialer er produceret i Danmark. Med vendbar søjle der  forlænger levetiden for en kradsesøjle. Du kan vælge Olieret Natur bund eller Olieret Sort naturtræ.

 

Ryd

Beskrivelse

ActiveCats Luxkrads – kradsetræ

ActiveCats Luxkrads 85 cm x Ø13 cm er både i Design og Produktion 100 % Dansk. ActiveCats Luxkrads er fremtidens kradsetræ, her kan du få fornøjelse af bunden i årevis og kun skifte søjlen, når den trænger. Du kan vende søjlen, vis den bliver slidt. ActiveCats er fremtidens kradsetræ er både smuk at se på og indgår som et møbel i boligen. Activecatst Luxs-krads har overlokket syning i begge ender af søjlen, således forstærkningen gør katten ikke kan ødelægge og løsne sisal på søjlen. Her er der et Luxkrads der holder og et kradsetræ der bliver en del af interiøret i din bolig.

Mulighed for at forlænge levetiden for dit Luxkrads

Vigtige detaljer giver dig mulighed for at forlænge levetiden og for at dit kradsetræ kan se pæn ud i mange år.

 1. Vendbar søjle vender du den hver 3 måned så vil du kunne forlænge levetiden til det dobbelte. Før søjlen på dit kradsetræ skal skiftes ud med en ny.
 2. Kommer der ridser i bunden eller andet. Tager du et stykke fint sandpapir og sliber den.
 3. Køber Rå lindeolie i enten klar eller sort og kommer på træet, så bliver bund eller top som ny.

Dansk Design og ikke mindst Dansk produceret, her er alt  lavet efter bedste Danske standarder. Kvalitet, materialer, bæredygtighed og ikke mindst funktionalitet som den eneste på markedet, der udvikler og tilpasser deres produkter hele tiden. IB og Bjarne der startede Kattens NO.1 har startet ActiveCats og her bliver alt vendt til bedre og mere funktionelle løsninger, der hele tiden er trend sættene.

ActiveCats luxkrads

 • Søjle: 80 cm x Ø13 cm
 • Søjler + bund og top rundel = 85 cm
 • Birketræs Bund Ø50 cm
 • Søjler beklædt m/kraftig sisal og med vendbar
 • Ende stykker er lavet i 40 mm Birketræ
 • Bund: m/anetiskrid
 • Farve Natur / Sort Olieret Bund
 • Sisal natur eller sort

Spørgsmål til Team jekas vi klar

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.– kig rundt på shoppen og bliv inspireret. Vi ønsker dig god fornøjelse!. Vi bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her @jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb.

Yderligere information

Vægt 13 kg
Variantv2

,

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

1 anmeldelse af ActiveCats Luxkrads 85cm

 1. Anette

  Jeg er begejstret over den gode kvalitet Activcats Luxkrads her har. Det er fantastisk søjlen er vendbar så jeg kan vende søjlen og forlænge levetiden på den. Det er dejlige der kan gives olie og bund kan gives nyt liv, hvis der kommer en rids eller lig.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0