ActiveCats Wall-post-med-hule-væghængt kradsetræActiveCats Wall-post-med-hule-væghængt kradsetræ

ActiveCats Vægmodul Single med Hule

1.199,00 DKK1.279,00 DKK

Væghængt kradsetræ med hule

Dejligt kradsetræ hvor katten har mulighed for at slappe af i egen hule. Vægmodul Single med Hule er med aftagelig vaskbar betræk der er en  silikone kant på hulens indgang, hvilket skåner hulen for slidtage.

 

 

 

Ryd

Vægmodul Single med Hule – med aftagelig betræk

Vægmodul Single med Hule er emd aftagelig vaskbar betræk der er en  silikone kant på hulens indgang, hvilket skåner hulen for slidtage. Her er der tænkt på alt og det er let og elegang i moderne Hay stil. Jekas.dk er stolte af at kunne levere pordukter der er produceret af det kvalitetsbevidste firma ActiveCats. Der som udgangs punkt altid har katten i fokus.  Et lækkert væghængt kradsetræ, der kan hænge alle steder, hvor du gerne vil have gulvet frit. Væghængt kradsetræ med sisal, Hule og Beslag. Vil du gerne have det med en hængehylde er muligheden lige her 

ActiveCats Single – Væghængt kradsetræ

ActiveCats Single med hule er Væghængt kradsetræ,  hvor du  kan du vælge lige den farve på søjle,  betræk og det materiale du ønsker dig. Det kan matche med dit hjem og blive til et katte møbel i  din bolig. Kradsetræ der bliver en del at dit interiør og katten får sit eget katte univers. Der er pladsbesparende fog ikke mindst er det smart, elegant og i den smukke Hay stil vi har i norden. Kradsetræ fra Jekas.dk er i tidens moderne bolig trend, hvor katte krads bliver til en del af interiøret i din bolig.

Løse moduler

Du kan tilkøbe løse moduler alt efter dine ønsker og behov. Kun din fantasi sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.
Højden er 80 cm  x Ø13 cm, hulen er Ø40 cm og der er en beskyttende kant på hulens indgang.  Du kan tilkøbe mere højde og flere moduler, som du ønsker dig hen af vejen.

Tekstiler du kan vælge

  •  Korthårs Plys :   Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
  •  Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navy Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
  • Læder:                Lys, Grå, Sort

Team Jekas står som altid klar.

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCat – kig rundt på shoppen og bliv inspireret. Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge #jekashundogkat på youtube Her.

Vægt 10 kg
Søjletype

Natur Sisal, Sort Sisal

Stof

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Navey Blue Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

Vægt

15kg

Dyregruppe

Kat

Mærke

ActiveCats

Størrelse

L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ActiveCats Vægmodul Single med Hule”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen