ActiveCats X-Tree XXL opdrættermiljøActiveCats X-Tree XXL opdrættermiljø

ActiveCats X-Tree Opdrætter

(2 kundeanmeldelser)

7.499,00 DKK7.999,00 DKK

ActiveCats X-Tree XXL

Opdrættermiljø og til dig der har kattehold.   Der er her tænkt på killinger og voksne katte, skal kunne aktiveres og lege, alt imens de får deres naturlige behov opfyldt.

 

Ryd
Varenummer (SKU): ACTIVECATS X-TREE XXL Kategorier: , Tags: , , , ,

ActiveCats X-Tree XXL – opdrættermiljø

ActiveCats X-Tree XXL opdrættermiljø er beregnet il store katte og til opdrættere,  der har store katte hold.  Der er tænkt på store hylder og liggepladser samt en rummelig katte hule beklædt med sisal.  Der er tænkt på killinger og voksne katte, skal kunne aktiveres og lege alt imens de får deres naturlige behov opfyldt. Og det er der masser af mulighed for med de mange søjler og den store sisal hule. Alle betræk kan tages af og vaskes, og det helt uden du skal skille dit kradsetræ af. Det e både praktisk  og tidsbesparende. Derfor kan det være en god ide at have 2 sæt betræk. Således du kan tage et sæt af og vaske imens killinger og katte stadigvæk kan benytte deres katte univers.  Er denne model for stor har vi et alternativ her  Du kan også vælge noget til at hænge på din væg. 

Ved bestilling kan du forvente

Ved bestilling af Activecats X -Tree XXL er et perfekt kradsetræ og opdrætter miljø til store katte og katte hold. Du skal vide det vil blive lavet specielt til dig ved bestillingen. Dermed kan der forventes en leveringstid, den forventede leveringstid får du oplyst ved bestilling.  Du  skal forvente fra 1-3 uger  leveringstid alt efter hvilket betræk du vælger. Læder kan der være lidt længere ventetid på . Dog  kan gå hurtigere, men vi vil gerne  du forberedt således der undgås overraskelser. Dette kradsetræ kan ikke leveres til pakkeshop, det leveres til hjemmeadresse eller erhvervs adresse. Grundet vægt og pakkernes størrelse.

Til X-Tree XXL  medfølger der:

Lofthøjde: 230-245 cm
2 x Hylde Ø50 cm
2 x Hylde m/kant Ø50 cm
1 x Hylde med hul
1 x Hylde uden hul
Hule Ø 50 cm
Søjle 13 cm

Tekstiler du kan vælge

  •  Korthårs Plys :   Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
  •  Nanno:              Lys, Sort, Turkis, Navey Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
  • Læder:                Lys, Grå, Sort

Aftagelige Betræk på alle hylder og hyler med betræk, let og enkel måde  at afmontere når et betræk skal vaskes. Modellen har en hule med full sisal og det adskiller sig fra alle andre huler. Perfekt til store katte og katte hold.

Kradsetræ skræddersyet til kattehold

Start med en X-Tree XXL er skræddersyet til store katte og katte hold.  Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Vægt 35 kg
Søjletype

Natur Sisal, Sort Sisal

Stof

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Navey Blue Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

Vægt

50kg

Mærke

ActiveCats

Størrelse

XXL

2 anmeldelser af ActiveCats X-Tree Opdrætter

  1. Tina Stoltze

    Virkelig lækre løsninger der fungere rigtig godt, lækkerkvalitet

  2. Tinal Sroltze

    Anbefaler klart dette krads, vi har valgt “læder” på alle hylder og tønden, det er så nemt ät holde rent, både for hår og hvis der kommer beskidte poter på, en våd klud og det er rent igen. Dejligt krads til vore Maine Coon katte med plads og god holdbarhed. Det flytter sig ikke lige 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen