Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

ActiveCats Europé Nanno

2.299,00 DKK

Europé Væghængt kradsetræ med Nanno

ActiveCats har Europé Natur med Olieret naturtræ og med elegante og enkle vægbeslag. Modellen har en fast hylde, en hænghylde og en hylde med blød kant. Har du andre ønsker – kontakt os og vi skræddersyr gerne

 

 

Ryd

Beskrivelse

ActiveCats Europé Nanno – Væghængt kradsetræ

ActiveCats  Europé  Nanno en model Europé væghængt kradsetræ. Dine kradsetræ væghængt luksus. Her er et valg der giver frihed i dagligdagen og hvor du som ejer får lettere ved at gøre rent omkring og under dit kradsetræ. Er du ikke til plys? er det nu en oplagt  mulighed at vælge et kradsetræ med Nanno tekstil, der er både vand – og smuds afvisende.

Bæredygtig er noget vi alle kan lide. Vi kan varmt anbefale ActiveCats der nu har kradsetræer der er bæredygtig. Kradsetræer der er lavet i Danske matreialer, Dansk Desig og Dansk Producent. Alt er lavet i kvalitets matreialer og der er ikke sparet på kvalitet og funktionalitet.

Du kan udbygge og ombyggge dit væghængte kradsetræ. Du kan tilkøbe løse moduler og du kan let bruge den vægplads, du ellers ikke bruger til noget.

Vi har designet dette kradsetræ til  Minou og hendes kat  og mange andre på grund af det er væghængt og en del af dit interiør – se video

ActiveCats Europé Bæredygtig Kradsetræer

Du kan se den inspiration i en gulv til loft model Her  den kan også laves som væghængt – det kan du se en inspirations model  hvor du kan se hvor enkel vægmonteringen ser ud   Her  v/ ønske om det – kontakt os

Der medfølger til Højde 150 cm

  • 2 x  80 cm x Ø13 cm
  • 1 x  Hængehylde Ø50 cm
  • 1 x  Olieret Hylde med kant og beslag  Ø50 cm
  • 1 x  Olieret Fast hylde med pude  Ø50 cm
  • 1 x  Gevind skrue

OBS: Vil du udbygge på væggen med et klatretrin så er det et  væg element speciel lavet tilkøbes Her Her kan der bygges videre på væggen og katte elsker det.

Materialer

  • Nanno vand – og smudsafvisende tekstil
  • Aftagelige betræk på alle hylder
  • Hylde  med blød kant- perfekt når katte vil slænge sig
  • Billede af sort nanno er ikke opdateret farven kommer ( den er antrasit sort )

Hvilket kradsetræ vælger jeg ?

Vi ved af erfaring at katte elsker at  katte er ligeså forskellige som vi mennesker. Derfor er det vigtig du tager stilling til hvordan din kat sover. Sover den med ryggen der hviler mod noget eller sover den med begge poter strakte og over kryds? Her er det en hylde med blød kant, den er tryg og den er hyggelig, når din kat vil slænge sig. Skal katten have en hule? det kommer helt an på om den kan lide at gemme sig hvor det er mørkt og snævert.

De fleste katte elsker huler  når de er små.  Når de bliver større er det hængehylde og hylde med blød kant de hitter og så bliver en hule ikke brugt. Derfor er det noget at tænke over og det er spild af penge hvis ikke katten vil bruge hulen. Nogle racer elsker huler og her er det vigtigt at der er en hule på kradsetræet.

Har du Spørgsmål? kontakt os

Team Jekas skræddersyr og tilpasser kradsetræer og væghængte  systemer. Vi er ekspert i at skræddersy og bygge væg hængte systemer i kradsetræer i god kvalitet. Ved ønske kan ringe til os eller du kan sende en mail Her og vi vender tilbage.  Og vi vil blive glade hvis du vil dele dine indkøb med os ved at @Jekashundogkat på Instagram. Du kan yderligere finde inspiration ved at følge Team Jekas Her.

Yderligere information

Vægt 16 kg
TekstilDB

Grå Nanno, Lys Nanno, Sort Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Navey Blue Nanno

HøjdeDB

160 cm

Variantv2

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ActiveCats Europé Nanno”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0