Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

25%

Activity Fun Board

299,95 DKK 224,95 DKK

Activity Fun Bord

Fun aktiverings Bord med 5 forskellige opgaver, der alle stimulere din kat, både hjerne og motorisk. Et innovativ intelligent legetøj til katte, der giver aktivitet til katte ved fodring, belønning.

 

Beskrivelse

Activity Fun Bord – Aktiveringslegetøj

Activity Fun Bord  er et aktiveringslegetøj, der med hele 5 forskellige opgaver der stimulere din kat mentalt. Tilbage meldinger fortæller denne aktivering er en af de bedre og den udfordre både katte killinger og voksne katte Et godt kattelegetøj til aktivering til din kat, den skal nemlig tænke, lugte og bruge sin listighed.  Det trætter og giver god aktivering når din kat er alene hjemme,  måske spiser din killing eller din kat for hurtig,  så er dette en rigtig god løsning.Vil du give din kat mulighed for at bruge alle sine 5 sanser i et kattelegetøj? Så er dette absolut en af favoritterne, når det gælder aktiverings-legetøj til kat og kattetilbehør der gør en forskel.

Team Jekas kan varmt Activity Fun Bord

Brætspil med mange sunde og interessante muligheder for at katten kan bruge alle sine sanser. Her er et brændt spil med helemed 5 forskellige moduler i spillet. Du giver din kat fysisk træning og mental stimulering. Samtidig med træner du dens smidighed og finmotorik. Dette brændt spil er velegnet til katte fra alderen 3 måneder og op. Skridsikker og i en høj kvalitet der kan holde til at blive vasket i opvaskemaskinen. Dette aktiverings-legetøj er også velegnet til gamle og syge katte. Inkl. vejledning med tips og tricks således du kan give din kat får optimal træning

Activity Fun Bord  – Aktiveringslegetøj

  • Super aktivering af inde katte
  • Kan anvendes til flere katte samtidig
  • 5 forskellige aktiviteter i et spil
  • Stimulere tanke virksomhed
  • Forbedre evnen til at kordinere og løse opgaver
  • Kan kommes i opvaske maskine.
  • Mål- 30x40cm.
  • Se Fun Bord i aktion her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 1 kg
DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Activity Fun Board”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0