Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

23%

Activity Snusetæppe Kat

259,95 DKK 199,00 DKK

Godbidsgemmer til kat

Din kat får her aktiveret og stimuleret alle sine sanser. Med denne godbidsgemmer eller snusetæppe. Kan du stimulere og aktivere din kats sanser og du, undgår du en forslugen kat.

 

 

Beskrivelse

Activity Snusetæppe Kat 

Activity Snusetæppe Kat og Hund – Med dette super smarte aktiverings tæppe kan din kat være aktiveret i flere timer – afhængig af hvor god lugte sans den har. Hunde og katte elsker at bruge deres lugtesans og dermed deres snuder, det at de bliver  fysisk udfordret samt mentalt stimuleret er vigtigt. Ikke mindst når de bliver belønnet for deres indsats. Det er bare ikke altid, at vi mennesker lige har tid til at udfordre vores kæledyr. Det kan du nu med dette aktivitet snusetæppe længere nede på siden. 

 

 Sværhedsgrad: nem
  Mål: Længde 50 – Bredde 34 cm
 2 forskellige frynse længde
 Vejledning til optimal træning

Kæmpe nyhed: Aktivitet tæppe hvor din kat og Hund det får gang i sanserne!

Med dette super smarte aktiverings tæppe kan din  kat eller hund  være aktiveret i flere timer – afhængig af hvor god lugtesans den har. Tæppet har en masse strimler, der snildt kan gemme godbidder, så det bliver udfordrende for din hund eller kat at finde dem. Strimlerne danner også en masse små “lommer” godbidderne kan gemme sig i.

 

Activity snusetæppe til hunde og katte

Alle hunde og katte lige fra hvalpe eller killinger kan få stor glæde af dette Activity snusetæppe. Ud over godbidder, kan tæppet bruges til at gemme det almindelige tørfoder i.

Det aktiverer hunden eller katten i længere tid og forhindrer at den sluger sin mad for hurtig.  Snusetæppet kan både bruges som en udfordrende godbidgemmer og til kæledyr der har en tendens til at sluge deres mad. Kan også anbefales til katte, der trænger til udfordring og til at få stimuleret sine sanser Se med på yutube Her 

  •  Tæppet består af fleece stimler i forskellige længder, der tilsammen former et tæppe. Heri kan godbidder og/eller foder gemmes, så kæledyret kan udfordre
  •  Tæppet leveres med en plastikplade, der kan fjernes, men som holder formen på tæppet, mens det er i brug.
  • Bør vaskes jævnligt (uden plastikpladen) – kan vaskes i maskine på 30 grader.
  •   Instruktioner, tips og tricks medfølger!
  •   Kan bruges til kæledyr i alle aldre.
  •   Mål: Længde 50 cm –  Bredde 34 cm

Har du spørgsmål til et produkt eller levering står Team Jekas klar til at hjælpe dig Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Activity Snusetæppe Kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0