Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

23%

Activity Snusetæppe til Hund

259,95 DKK 199,95 DKK

Activity Snusetæppe og aktiverings tæppe 

Med et snusetæppe kan din hund være aktiveret og dermed stimulere sine sanser og forslugenhed kan undgås.

 

Beskrivelse

Activity Snusetæppe til hund – hundelegetøj – Aktivitetslegetøj

Activity Snusetæppe til Hund er hundelegtøj til alle sanser. Med dette Aktiverings legetøj og Hundelegetøj kan du undgå forslugenhed. Godbidgemmer og hundelegetøj til alle sanser Activity snusetæppe til Hund og kat er et aktiverings tæppe. Med dette hundelegetøj  får du sjov aktivering, hvor din hund eller kat være aktiveret i flere time.  Hunde elsker at bruge deres lugtesans og dermed deres snuder, det at de bliver  fysisk udfordret samt mentalt stimuleret er vigtigt. Ikke mindst når de bliver samtidig bliver  belønnet for deres indsats. Det er bare ikke altid, at vi mennesker lige har tid til at udfordre vores kæledyr.

Team Jekas er lige ved hånden Hundelegetøj til alle sanser

Det kan du nu med et unikt hundelgetøj som Activity snusetæppe. Med et hundelegetøj som dette aktiverings tæppe behøver du ikke være bekymret over det bliver beskidt, fordi du kan vaske bare kan vaske det på 30 grader. Har du en af de hunde eller katte der gerne vil sluge deres mad, så er dette er oplagtmulighed for at overspisning. Det tager tid at snuse sig frem til foder eller godbidder og dermed er overspisning ikke muligt. Hundelegetøj bliv inspireret ved at se Her

Activity snusetæppe til Hund – aktivitetslegetøj – styrker sanserne

Med dette super smarte  snusestæppe kan din hund eller kat være aktiveret i flere timer – afhængig af hvor  god lugtesans den har. Tæppet har fryser der  let og ubesværet  kan gemme  være godbidgemmer, så der bliver udfordrende for din hund eller kat at finde dem. Frynserne danner også en mængde af små “lommer” foder eller godbidder kan gemme sig i, og når dyret bruger sin snude rigtigt, flytter frynserne sig og dyret kan indkassere sit bytte.

Snusetæppe og Aktiverings Legetøj – undgå forslugne hunde

Du kan undgå forslugne hunde og katte ved at starte når de er hvalpe eller killinger. Du starter med det daglige foder der gives i den daglige rutine hver morgen og  aften. Ved at bruge det daglige foder giver du hvalpe og killinger  sansetræning og det at de bruger deres sanser. Er med til at udvikle dem og ved at de bruger deres sanser, kan forslugehed forebygges og dermed undgås. Ud over det daglige foder kan du også ind imellem bruge activity snusetæppet til godbidgemmer. Du kan med fordel blande det daglige foder og godbidder, det vil udfordre sanserne og dyret vil blive optaget af forskelligheden.  Et snusetæppe kan aktiverer hunden eller katten i længere tid og forhindrer at den sluger sin mad for hurtig.

Snusetæppe og Aktiverings legetøj og godbidsgemmer

Er du startet sent og har du fået en hund eller kat,  der har en tendens til at sluge deres mad.

  • til hunde og katte
  • Mål: 50 x 34 cm
  • dyret får godbidderne ved at bruge snuden eller poterne
  • med 2 forskellige frynse længder
  • kan også anvendes til daglig fodring
  • polyester
  • Sværhedsgrad: nem

Team Jekas er lige ved hånden

Team Jekas  er klar hvis du har spørgsmål og vi kan kontaktes Her  Har du lyst kan du følge Jekas.dk på Instagram Her Du er velkommen til at dele dine indkøb med Jekas.dk på @jekashundogkat .

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Activity Snusetæppe til Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0