Forebyg - Advantage - Undgå & Forebyg - Loppecirkuset - Kig
ADVANTAGE loppemiddel 4 pipetterADVANTAGE loppemiddel 4 pipetter

ADVANTAGE

169,95 DKK199,95 DKK

ADVANTAGE

Loppemiddel 4 pipetter. Kan anvendes til behandling af hunde med loppe allergi og hunde med sart hud.

Ryd
Varenummer (SKU): H480590 Kategorier: , , Tags: , , ,

ADVANTAGE loppemiddel 4 pipetter

ADVANTAGE loppemiddel 4 pipetter Dræber lopper og lus. Kan anvendes til behandling af hunde med loppe allergi og hunde med sart hud.

Hvis din hund er sammen med andre hunde eller færdes i naturen, er der risiko for at den bliver angrebet af parasitter.
Advantage Vet fra Bayer beskytter din hund mod den mest almindelig parasit, din hund bliver smittet af, nemlig loppen. For at blive dræbt skal lopperne ikke plage din hund eller suge blod fra den i særlig lang tid, da lopperne er meget følsomme overfor Advantage. Lige så snart lopperne kommer i kontakt med det virksomme stof i Advantage, virker Advantage. Med andre ord, det virker med det samme. Advantage har desuden en dobbelt effekt:
  • Advantage dræber voksne lopper.
  • Advantage dræber loppelarver.

Advantage er netop af denne grund rigtig god til bekæmpelse af lopper. Både de voksne lopper og loppelarverne på din hund dræbes i et og samme tag.

Bemærk: skal du på udstilling eller vil du have de levende lopper væk i en fart. ( levende Lopper ) brug Capstar u/11kg og /11kg – de tager levende lopper indenfor 24 timer.  Brug en loppeshampoo der også er med til at dræbe lopper og æg. Samtidig er den defincerende så klør de er der bidemærker heler de hurtigere med denne KW Loppeshampoo

Pakken med Advantage indeholder 4 pipetter.
Bemærk! Da salg af loppemidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selv om pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.

Du kan se godkendte detailforhandlere der sælger medicin på nettet her

Du kan læse alt om frontline her.

Husk altid: hvid  dit kæledyr har lopper, VIGTIG  sprøjt omgivelserne her er BioLop et fantastisk produkt, der ikke har nogen skadelige stoffer. Det kan endda anvendes på køkkenbordet uden at det er til fare.

Bemærk! grundet salg af loppemidler og flåtmidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selvom pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.

Den indeholder bl.a. bivirkninger og kontraindikationer

 

 

Vægt 0.05 kg
KG

0-4 kg, 4-10 kg, 10-25 kg, 25-40 kg

Funktion

Loppemiddel

Mærke

Advantage

Dyregruppe

Hund

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ADVANTAGE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen