Advantage-loppemiddel-til-katAdvantage-loppemiddel-til-kat

Advantage til kat

179,00 DKK180,00 DKK

Advange mod lopper

Forebyggelse og behandling af loppe angreb på katte. Undgå lopper, lus og flåter med Advange Loppemiddel.

Ryd
Varenummer (SKU): 143556 Kategorier: , Tags: , , ,

Advantage Loppemiddel til katte

Advange Loppemiddel til katte imod loppecirkus,  kan du ved Forebyggelse og behandling af loppe angreb på katte

  • Katte  under 4 kg anvende pipetter 4 stk  á 0,4 ml.
  • Katte 4 kg+  anvender pipetter 4 stk a 0,8 ml
  • En behandling forebygger yderligere loppeangreb i 3-4 uger.

Digende killinger under 8 uger behandles ikke. Bør ikke anvendes til katte med kendt overfølsomhed over for imidacloprid eller nogen af hjælpestofferne.

Undgå og pas på:
Advange er til udvortes brug.  Advange må ikke gives oralt. Undgå at pipettens indhold kommer i kontakt med ( øjne eller mund på din kat.)  Sørg for, når din kat, er nybehandlet, at andre dyr ikke slikker på den. Vask hænderne grundigt efter kontakt med Advange. Spilder på huden vask med vand og sæbe.  Undgå at få produktet i mund og øjne. Spis, drik og ryg ikke under påføringen.

Informationer

Informationer: Opløsningsmidlet i Advantage® vet. kan forårsage pletter på visse materialer, såsom plast, læder, tekstiler og behandlede overflader. Lad derfor væsken tørre, inden kontakt med disse materialer tillades. For yderligere information læs indlægssedlen.

Bivirkninger: Advange  smager bittert, og spytsekretion kan lejlighedsvis forekomme, hvis din kat slikker på påføringstedet lige efter behandling. Dette er ikke tegn på forgiftning og forsvinder indenfor nogle få minutter uden behandling. I meget sjældne tilfælde kan hudreaktioner såsom hårtab, kløen, rødmen af huden og sår opstå. Nervøsitet og desorientering kan også forekomme. Savl og nervøse tegn så som ataxi, tremor og depression har været observeret.

  • Advange Loppemiddel til kat kan anvendes mod loppebetinget allergisk dermatitis som en del af behandlings strategien

Bemærk: skal du på udstilling eller vil du have de levende lopper væk i en fart.   brug Capstar – de tager levende lopper indenfor 24 timer.  Brug en loppeshampoo der også er med til at dræbe lopper og æg. Samtidig er den defincerende så klør de er der bidemærker heler de hurtigere med KW  Loppeshampoo

Pakninger: Advantage® vet. pakninger med 4 pipetter. Til kat 0,4 ml – 0,8 ml

Bemærk! grundet salg af loppemidler og flåtmidler er omfattet af loven om salg af lægemidler, kan du ikke bytte eller returnere loppemidler og flåtmidler – heller ikke selvom pakken ikke har været åbnet. Du kan hente flere informationer på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ved at ringe til dem på 44 88 95 95.

Den indeholder bl.a. bivirkninger og kontraindikationer

 

Vægt 0.2 kg
KG

0-4 kg, 4 kg+

Dyregruppe

Kat

Funktion

Loppemiddel

Mærke

Advantage

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Advantage til kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen