Advents Kalender

179,00 DKK

Flotte ting der kan bruges i hvedagen

I Advents kalender til hunde her får du 4 flotte gaver til hunden.  Glæd din hund og oplev forventningens glæde spreder sig.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 15328 Kategorier: , Tags: ,

Advents Kalender til Hunde

I Advents kalender til hunde her får du 4 flotte gaver til hunden.  Glæd din hund og oplev forventningens glæde spreder sig. Hunden kan få legetøj. godbidder og anvendelige gaver, den har brug for i hverdagen.
Er du mere til den klassiske julekalender hvor der er 24 små gaver. Kan du se en mulighed Her. Dejlig Julekalender til Hund og Kat  har bag hver eneste låge gemmer der sig forskellige godbidder, der kan være Med Lam, Med kylling, Tuna og And.  Kendetegnet er at fedtindholdet højeste er 6,5 %. Som sædvanligt donere Planet Pet 1 % af overskuddet til dyre velfærd.

Vi elsker juletiden og vores kæledyr skal have del i den hyggelige tid der er op til Juleaften. Derfor er der mange der giver deres Hunde pakkekalender, godbids kalender eller advents kalender. Her er forventnings glæde og hele familier hygger sig, når deres bedste ven er med i det. Hunde er en del af familien og et højt elsket og værdsat medlem.

Du kan følge os på Instagram Her

Låge 1 : Lanolin voks
Låge 2 : Blink og en stor pose lækre og velsmagende godbidder
Låge 3: Reb/Bold legetøj
Låge 4. Aloe vera shampoo og en stor pose godbidder

Vægt 2.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Advents Kalender”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen