Alpha Spirit Godbidder → Kornfrit - Glutenfrit - Kødmelsfrit
Tilbud!
Alpha-Spirit-GodbidderAlpha-Spirit-Godbidder

Alpha Spirit Godbidder

49,95 kr.599,95 kr.

The Only one Multiprotein

  • Træningsgodbidder
  • Kornfrit
  • Glutenfrit
  • Kødmelsfrit produkt

Alpha Spirit Godbidder

Alpha Spirit Godbidder er godbidder vi anbefaler til træningsgodbidder, her får hunden det den skal have og godbidderne er smagsfulde, dufter dejligt og de er bløde og lækre.
The only one Multiprotein har alt det din hund har behov. Når du træner kan godbidderne indgå i stedet for den daglige fodring grundet det er rig på alt det der er behov for.

THE ONLY ONE fra Alpha Spirit er klar til at glæde din bedste ven med et kornfrit, glutenfrit og kødmelsfrit produkt, som vi har designet og fremstillet internt. Det er lavet med 100% ingredienser af menneskelig kvalitet, og vigtigst af alt er det IKKE EKSTRUDERT. Som altid er det vores primære og bestemt et af vores vigtigste mål at fremtrylle og tilberede naturlige produkter til menneskets bedste ven.

Følg venligst nedenstående fodringsretningslinjer for at sikre, at din hund altid er sund og fuld af energi og med en smuk skinnende pels! Dette produkt er lavet med frisk fisk og kød. For at producere 1 kg af dette komplette kæledyrsfoder til hvalpe har vi brugt 2 kg frisk kød og 0,5 kg frisk fisk.

Vores friske ingredienser tilberedes ved lav temperatur og bevarer alle deres næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Dette produkt indeholder ingen kødretter eller tilsat fedt, og id-korn er glutenfrit. Råprotein 30,5%, råfibre 2%, råfedt 16%, råaske 8%, fugtighed 16%, omega-3 flerumættede fedtsyrer EPA+DHA 2000 mg/kg, calcium 1,5%, fosfor 1,2%, jern 70 mg/ kg, glucosamin 4400 mg/kg, taurin 3000 mg/kg.

Alle de analytiske bestanddele er naturligt til stede og kommer fra vores råmaterialer; de er ikke blevet kunstigt tilføjet. METABOLISERbar ENERGI PR. KG: 3638 kcal / 15221 kJ Det bedste ved dette produkt: KORNFRI. GLUTENFRI. KUNSTIG FARVNING OG SMAGSFRI. IKKE EKSTRUDERT.

Brugsanbefalinger:

  • Se tabel over anbefalede daglige rationer på pakken som referencepunkt, der varierer i mængden af ​​foder i henhold til alder, fysisk aktivitet, vægt eller race.
  • Sørg for, at der til enhver tid er frisk vand til kæledyret. • Opbevar produktet på et køligt, tørt sted, beskyttet mod direkte sollys.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt N/A
KG

0,800 kg, 12 kg

Snack Type

Blød godbid, Proteinrig

Mærke

Alpha Spirit

Sørg for, at der til enhver tid er frisk vand til kæledyret. • Opbevar produktet på et køligt, tørt sted, beskyttet mod direkte sollys.

Sammensætning: 35% frisk kyllingekød, 20% hel frisk fisk (rund sardinella (Sardinella aurita), makrel (Scomber scombrus), saurel (Trachurus spp.), pilchard (Sardina pilchardus), 15% frisk svinekød, 10% frisk andekød, 5% frisk svinelever, hydrolyseret stivelse, æg, Beta vulgaris frugtkød, ølgær (Saccharomyces cerevisiae), græskar, banan, ananas, spidskommen (Cuminum cyminum), salvie (Salvia officinalis), ingefær (Zingiber officinale), gurkemeje (Cuminum cyminum) ).

Råprotein 30,5%, råfibre 2%, råfedt 16%, råaske 8%, fugtighed 16%, omega-3 flerumættede fedtsyrer EPA+DHA 2000 mg/kg, calcium 1,5%, fosfor 1,2%, jern 70 mg/ kg, glucosamin 4400 mg/kg, taurin 3000 mg/kg.

Alle de analytiske bestanddele er naturligt til stede og kommer fra vores råmaterialer; de er ikke blevet kunstigt tilføjet. METABOLISERbar ENERGI PR. KG: 3638 kcal / 15221 kJ Det bedste ved dette produkt: KORNFRI. GLUTENFRI. KUNSTIG FARVNING OG SMAGSFRI. IKKE EKSTRUDERT

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen