Alphaspirit Kornfri, Kødfyldt

20,00 DKK

Smagfulde bløde og lækre godbidder 

Når kvalitet tæller og du vil undgå korn og kartofler i de snack du vælger, når du vil forkæle din kat. De vildt lækre back to nature godbidder dufter indbydene og du kan ligefrem dufte den gode kvalitet. De er tasty og meget smagfulde, og får din kat op på poterne, for at få næste godbid.

 

Ryd

Alphaspirit Kornfri & kødfyldt kattegodbidder

Alphaspirit Kornfri & kødfyldt kattegodbidder og kødfyldte katte snack, når du vil forkæle din kat med en smagfuld godbid der er korn- og kartoffelfri. Her får katten en oplevelse af blød og tasty godbid, din kat vil bare have denne smags oplevelse. Når kun det bedste er godt nok kan du med altid vælge Alphaspirit.

Katte kan være kræsne og der har vi oplevet at kræsne katte virkelig elsker disse vildt lækre godbidder. På grund af de dufter dejligt og de er så bløde og tasty at der de bare bliver spist, men stor nydelse. Smagfulde bløde og lækre godbidder. Når kvalitet tæller og du vil undgå korn og kartofler i de snack du vælger, når du vil forkæle din kat. De vildt lækre back to nature godbidder dufter indbydene og du kan ligefrem dufte den gode kvalitet. De er tasty og meget smagfulde, og får din kat op på poterne, for at få næste godbid.

Alphaspirit Kornfri & kødfyldt kattegodbidder

De lækre godbidder er kødfyldte og dufter af de lækre ingredienser og de er helt uden sukker. Her er snack der er rige på proteiner og her er der heller ikke tilsat farvestoffer. Godbidderne fås som super bløde og vildt lækre godbidder. Vil du forkæle din kat så lad den opleve de vildt lækre snack med de mange  forskellige slags kød. Der er 4 smags varianter.  Vi kan varmt anbefale disse vildt lækre godbidder og snack. Vi kan varmt anbefale Carnlove vådkost i 5 forskellige varianter og Carnilove foder i flere varianter

Team Jekas

Har du spørgsmål er Team jekas lige ved hånden, du kan enten ringe til os eller du kan sende en mail her. Du kan følge Team jekas på Facebook eller på Instagram @Jekashundogkat

 

 

Vægt 0.1 kg
Vælg en variant

And, Fisk, Kalkun, Kylling

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alphaspirit Kornfri, Kødfyldt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen