ANIKA Kattesele

119,00 DKK139,00 DKK

En sele med pasform

Anik Kattesele er den perfekte sele til din killing, ungdyr og voksne Kat. Anika katte sele har en perfekt pasform, den er blød og behagelig for katten.

 

 

Ryd

Anika Kattesele

Anik Kattesele er den perfekte sele til din killing, Ungdyr og voksne Kat. Anika kattesele har en perfekt pasform, den er blød og behagelig for katten.  Kattesele er behagelig og med en let og gedin kliklås. Der gør den let af få af og på. Den er let aftagelig og har en god  pasform.  Anika kattesele  spændes med spænder og ikke med velcro – Super dejligt, således den sidder godt . Den skal sidde til på din kat – som en handske. Så køb den ikke for stor,  som udgangspunkt skal den sidde til. Her kan du se flere  muligheder i katteseler,  et godt valg kan være denne fra EBI  eller denne Pluto Premium . Pluto Premium er en god gåsele. Når du vælger størrelse- vælg så den passer midt i målet, den må ikke blive for stor i halsen. Er du ikke til denne type kattesele er Curli hundesele og hunters Helio hundesele også et godt valg.

  • Ideel pasform.
  • Åndbart mesh materiale
  • Perfekt pasform
  • Vaskbar ved 30 °

Small ( kitten) 
Halsen: 32-41 cm,
Bryst: 28 cm,
Bredde på linen C: 10 mm

Medium
Halsen: 36-48 cm;
Bryst: 32 cm C:
Bredde på linen: 10 mm

Large
Halsen : 43-55 cm
Bryst: 37 cm;
Bredde på linen: 15 mm

Foto : Kundefoto

Har du spørgsmål – kontakt Team Jekas.

Har du spørgsmål eller noget du er i tvivl om er kan du ringe, sende en sms eller kontakte os her. Du kan også følge vores nyheder, events og blive inspireret her. Team Jekas vil blive glad hvis du vil dele dine indkøb med os og det kan du gøre ved at #jekashundogkat eller give os et tag på facebook

Vægt 0.8 kg
Størrelse

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ANIKA Kattesele”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen