Anti Gø - No Bark Halsbånd - Stop Uønsket Adfærd - Se Udvalg
NO-Bark--Anti-gø-canis-hundehalsbåndNO-Bark--Anti-gø-canis-hundehalsbånd

Anti-Gø – No Bark

249,00 DKK399,00 DKK

Anti – Gø  – 2 størrelser

Anti Gø Halsbånd er til små og mindre hunde, halsbåndet har sensor og kommer med lyd og vibrationer. Anti Gø halsbåndet giver dig 2 muligheder, lyd eller vibaration, som kan justeres i tre styrker dpm her lav – middel- høj.

Ryd
Varenummer (SKU): M50024 Kategorier: , , Tags: , ,

No Bark Halsbånd – Anti-Gø Hundehalsbånd

Anti-Gø NO bark halsbånd fungerer ved at det opfatter hundens gøen, og reagerer med lyd eller vibration. Dette har ved de fleste hunde den effekt, at hundens opmærksomhed bliver afledt,  fra det der i første omgang,  fik hunden til at gø, og dermed stopper.

Elektronisk og uskadeligt  anti-gø kontrol halsbånd, der hjælper med til at afvænne din hund fra ukontrollabel gøen. Dette anti gø halsbånd ikke kan afgive elektrisk stød til hunden, men at det  virker udelukkende ved hjælp af vibration og summetone.

  • Small vejer kun 60 gram og måler 6 X 3 X 1,5 cm – passer på hunde, der vejer op til ca. 10 kg. – Halsmål op til 35 cm
  • Large vejer kun 60 gram og måler 7 x 3,5 x 2,2 cm – passer på hunde, der vejer fra ca. 10 kg og op efter. – Halsmål: 20-56 cm

Anti-Gø No Bark Hundehalsbånd

For størstedelen af  hundeejere er der ikke noget bedre,  end en dejlig gåtur med sin pelsven. Der kommer dog hurtigt skår i glæden, hvis hunden begynder at gø ukontrollabelt.  Hver gang den bliver ivrig over at se et andet menneske på vejen, en bil, en  cykel eller lignende. At hunden i disse situationer giver hals,  kan i mange tilfælde trænes væk, hvilket man ofte vil gøre ved at aflede hundes opmærksomhed.

Ved brug af små  lækre godbidder. Denne form for adfærdsregulering er helt klart at foretrække, dog kræver den  masser af tid og ikke mindst tålmodighed. Det er lige præcis i det ovenstående eksempel, man anbefaler brugen af et anti gø halsbånd . Eller som man også kalder det, et No-Bark-Collar.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 1.5 kg
Størrelse

S, L

Længde

20-35cm, 20-56cm, 35-68cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anti-Gø – No Bark”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen