Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

ANTI-scratch spray 175ml

44,00 DKK

ANTI-scratch spray

Kradser din kat hvor den ikke skal ? Så er denne  anti-kradse spray god og når katten vil kradse steder den ikke bør eller må kradse. Spary meed Antiscrats er med at afholde katten fra at kradse på møbler, tæpper, tapet, skraldeposer

 

.

Varenummer (SKU): 540027498470 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

ANTI-scratch spray

Anti-scratch spray når di kat Kradser, på dit interiør hvor den ikke skal kradse? Så er denne  anti-kradse spray god og når katten vil kradse steder den ikke bør eller må kradse. Spray meed Anti-scratch er med at afholde katten fra at kradse på møbler, tæpper, tapet, skraldeposer mv. Anti-Scratch spray  til katte der vil kradse og hvæsse klør hvor du ikke ønsker det.Du kan se vores udvalg i katte care og hygiejne ved at følge med her.

Det er vigtigt at Anti-scratch spray banvendes på en ren overflade uden afføring og uden urin. Anvend gerne flere gange om dagen når det er varmt vejr. Eller det er på stærkt for urene overflader der anvendes spray. Test gerne spray  af på en lille del af det materiale der skal behandles. Katte vil gerne hvæsse klør og kradse det er en del af  deres natur. Dog er det ikke altid de kradser eller hvæsse klør hvor de skal og det er i deres kradsetræ.

 

Hygiejne & Care til din kat

Produktsortimentet under kategorien Care & Hygiejne indeholder alt fra korttilskud til bidestop og pote voks. Du vil finde en masse produkter, der vil kunne bidrage til at forbedre din kats trivsel. En god trivsel giver en glad kat. Vi har derfor samlet en masse gode produkter under netop denne kategori. Mange katte ejere er ikke klar over, at deres kat har brug for plejeprodukter, men det er rigtigt vigtigt, at deres hygiejne pleje – præcis ligesom vi selv har et behov for det.

Kattecare & Hygiejne en del af hverdagen

Kattecare og hygiejne er en vigtig del af din kats daglige velbefindende er dens hygiejne, og det er derfor vigtigt, at du som katte ejer plejer din kats daglige hygiejne. Det er vigtigt, at din kat har god kattecare og hygiejne for, at din kat trives bedst muligt, og det er derfor et område, som bør prioriteres højt.

Team Jekas

DU kan altid ringe til vores Team eller du kan sende en mail Her. 

Yderligere information

Vægt 0.18 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ANTI-scratch spray 175ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0