Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Arezzo Olieret Læder Halsbånd

Fra: 129,00 DKK

..Arezzo Olieret  Læder halsbånd – Jackson står for høj kvalitet i nøje udvalgte  matrialer og med sans for detaljer, der til sidst danner et unikt og flot hundehalsbånd.

Ryd

Beskrivelse

Arezzo Olieret Læder halsbånd – Hundehalsbånd

Arezzo Olieret Læder halsbånd  –  Jackson Hundehalsbånd er et kendt mærke og som står for en  høj kvalitet og udvalgte matrialer, der sammen danner et unikt og flot halsbånd. Kvalitets læder der her er oileret og syet med flotte detaljer og afsluttet med et cool  messingspænde. De fine detaljer i syninger giver et fuldent og fint look på halsbåndet!  Læder halsbånd i denne kvalitet holder i  mange år,  og det bliver kun smukkere for hver dag det er i brug. Dette halsbånd fra jackson er fra Dogmann der som altid har kvalitets produkter til bruger venlige priser!

  • Bredde: 16mm
  • Farve;  Brun

Hundehalsbånd

Kvalitetslæderhalsbånd med dobbeltsyet læder. En fantastisk god kvalitet til en ufattelig skarp pris, som du ikke finder andre steder. Det findes simpelthen ikke billigere! Disse halsbånd føles super lækre, hvilket jo er vigtigt, da det skal sidde på halsen af din elskede pelsven. Desuden ser det brandgodt ud – og bliver absolut kun pænere ved brug. Vi er super stolte af at kunne levere en så fantastisk vare til en så billig pris, som der er tale om her.

Prisen varierer ikke i forhold til størrelse, hvilket det ellers plejer. Det her er et skarpt tilbud til dig, der vil have det bedste på markedet. Vi kan tilbyde et specielt tilbud på læderhalsbånd i Tilbud Vi har allerede solgt en del i vores fysiske butik og kunderne elsker dem.

Team Jekas er altid lige ved din side.

Hvis du ikke kan finde den rette variant i den størrelse, som du har brug for, så kontakt os gerne. Det kan være, at vi har et godt alternativ.

Yderligere information

Vægt 0.6 kg
Størrelse

55cm, 50cm, 45cm, 40cm, 35cm, 30cm, 60cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arezzo Olieret Læder Halsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0