arion chiken og Rice adult hundefoder til gigant breed jekashundogkat.dkarion chiken og Rice adult hundefoder til gigant breed jekashundogkat.dk

Arion Kylling & Ris Giant Breed Adult | 45kg

399,00 DKK / month

Giant Breed Adult

Ved et Abonnement ordning  skal du aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder. Der kommer helt automatisk nyt. Undgå beværet med en enkel og smart  ordning.

  • Løb aldrig tør
  • Spar tid
  • Undgå besvær
  • Høj service
Clear
Varenummer (SKU): AB-105542 Kategorier: , , ,

Arion Gigant Breed Foder Abonnement 

Arion Kylling & Ris Gigant  Foder abonnement.  Hundefoder med kylling & Ris er sammensat specielt til store racer, glutenfri fuldfoder der hjælper og understøtter, led funktioner og giver din bedste ven en bedre livskvalitet. Det er et fantastisk foder til en fantastisk pris – intet mindre. Fodervejledning, ernærings informationer osv. findes i nedenstående menuer, således du er sikret, at din hund får det, som den har brug for.

Arion Original er en fantastisk foderserie og desuden vores bestseller.  Denne variant, som indeholder kylling og ris, er specielt god til tarmen og leddene. God til led og tarm – Arion Original er en fantastisk foderserie og desuden vores bestseller.  Denne variant, som indeholder kylling og ris, er specielt god til tarmen og leddene. Dér er taget hensyn i foderet til forøget aktivitet, led beskyttelse o præbiotisk effekt.  Kylling & Ris Giant Breed Adult >45 kg.

Fordele Ved Abonnement ordning:

Du  skal du aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder det vil komme helt automatisk komme en ny sæk. Det er smart og du…

  • Løber aldrig tør
  • Spar tid
  • Undgår besværet

Arion Kylling & Ris Giant Breed Adult 

  • Forøget aktivitet: Specialkomponeret opskrift for at sikre en sund udvikling af muskler, knogler og led for at give den store hund fysisk velvære.
  • Beskyttelse af Led: Indeholder glucosamin og chondroitin for at opbygge og styrke ledbrusken og sikre fleksible led hos store hunderacer.
  • Præbiotisk effekt: Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.
Rabatordning vi giver den 7. pose gratis.

 Vi tilbyder den 7. pose gratis. Det vil sige, at når du bestiller foder hos os – så indgår du i et specielt kundekartotek – og når du har købt d. 6, så får du den 7. gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af med sendes med den købte 6 pose.  Rabat ordning kan ikke blandes med tilbud og speciel priser.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage

Vægt 12 kg
Abonnementsperiode

4 uger, 8 uger, 12 uger, 16 uger

Dyr

Hund

Funktion

Hundefoder

Smag

Kylling

Mærke

Arion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arion Kylling & Ris Giant Breed Adult | 45kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen