Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Arion Kylling & Ris Medium Breed Puppy

Fra: 199,00 DKK

Skræddersyet fuldfoder  der giver optimal støtte til et godt immunforsvar – Kylling og Ris Medium Puppy er en del af Arion Original, som er en fantastisk foderserie, som er vores bestseller. Denne variant er udviklet til at være god for hvalpens immunforsvar, indlæring og optimal vækst.

Ryd

Beskrivelse

Arion Kylling og Ris Medium Breed Puppy

Arion Kylling og Ris Medium Breed Puppy er et skræddersyet fuldfoder til hvalpens opvækst og støtter optimal indlæring – Kylling og Ris medium Breed Puppy er en del af Arion Original Hundefoder.  Arion fuldfoder til hvalpe er en fantastisk serie i hundefoder, som er vores bestseller. Denne variant er udviklet til at være god for hvalpens indlæring, knogler og immunforsvar. Fodervejledning, ernærings informationer osv. findes i nedenstående menuer, således du er sikret, at din hund får det, som den har brug for. Hvalpe har brug for den rigtige ernæring og det betyder uendeligt meget, at give det rette fuldfoder til din hvalp.  Foderet skal være korrekt sammensat med et velafbalanceret calcium-fosfor-forhold, samt tilstrækkeligt mangan og kobber.  For at sikre stærke knogler og sunde led hos store hvalpe i vækst. Ligeledes er det vigtigt at styrke immunforsvaret. Meden afbalanceret kilde af Ω3- og Ω6-fedtsyrer, E- og C-vitamin, betacaroten og naturlig citrus for at styrke det sarte, naturlige immunforsvar hos unge hvalpe.

Jekas.dk har en god Rabatordning på Arion Hundefoder

 Vi tilbyder den 7. pose gratis. Det vil sige, at når du bestiller foder hos os – så indgår du i et specielt kundekartotek – og når du har købt d. 6, så får du den 7. gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af med sendes eller kan udleveres i butikken uden beregning. Rabatordning kan ikke blandes med tilbud og specielle priser.

Giv din hundehvalpe en god start Med Arion Original

ARION Original Puppy Lamb & Rice er derfor baseret på protein fra lam, som er et lettere omsættelig protein, og et protein der indeholder rigtig mange af de essentielle aminosyrer. Som det eneste produkt i ARION Original serien, er ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice ikke et monoprotein produkt. Den skræddersyede optimale balance mellem essentielle aminosyrer er fundet med en kombination af Lam- og kylling protein. Skræddersyet til produktets funktionalitet er gået forud for princippet om monoprotein produkter. Arion Hundefoder kan derfor præstere en unik og sjælden optagelighed på 92%.  Optimal til hvalpens indlæring – Kylling og Ris Large Puppy er en del af Arion Original, som er en fantastisk foderserie, som er vores bestseller. Denne variant er udviklet til at være god for hvalpens indlæring, knogler og immunforsvar.

Jekas Hund & Kat for et godt Hundeliv med Arion Fuldfoder

Har du spørgsmål står Team Jekas klar til at hjælpe dig og du velkommen til at kontakte os Her.  Du kan følge os på Instagram lige Her.

Følgende ting kan vi sige om denne foder:

Bedre indlæring
Beriget med Ω3-fedtsyren, DHA, fra lakseolie for at støtte hjernens udvikling og indlæringsevne hos hvalpe i vækst.

Stærke knogler
Sammensat med et velafbalanceret calcium-fosfor-forhold, samt tilstrækkeligt mangan og kobber for at sikre stærke knogler og sunde led hos store hvalpe i vækst.
Styrkelse af immunforsvaret
En afbalanceret kilde af Ω3- og Ω6-fedtsyrer, E- og C-vitamin, betacaroten og naturlig citrus for at styrke det sarte, naturlige immunforsvar hos unge hvalpe.

Yderligere information

Vægt 3 kg
VægtDB

,

INGREDIENSER

 • Kylling 52% (tørvejet)
 • ris 31%
 • kyllingefedt
 • kartofler
 • ærter
 • hydroliseret kyllingprotein
 • roemasse
 • tørgær
 • lakseolie
 • mineralsalt
 • F.O.S.
 • M.O.S.
 • vindruekerner
 • citrusfrugt.
Næringsindhold
Råprotein 28 %
Råfedt 18 %
Råaske 6,5 %
Råfiber 2 %
Calcium 1,4 %
Fosfor 0,9 %
DHA 0,1 %
Enering/kg
A-Vitaminer 22.000
D3-Vitaminer 1.900
Jern (mg/kg) 140
Kobber (mg/kg) 18
Zink (mg/kg) 200
Mangan (mg/kg) 10
Jod (mg/kg) 4
Selen (mg/kg) 0,3
Metabolisk Energi (mg/kg) 3.822

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arion Kylling & Ris Medium Breed Puppy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0