Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Bæretaske Madison

269,00 DKK

Transporttaske

Madison er en smart og trendy Transport taske, der er velegnet til bæretaske til både Kat og mindre hunde.

 

 

Beskrivelse

Bæretaske Madison

Bæretaske Madison er en smart og trendy rejsetaske, der er velegnet til bæretaske til både kat og Hund. Transporttaske Madison transporter din Kat eller din Lille Hund sikkert i transporttasken Jacobi  er perfekt til når du transportere dit kæledyr i Bus, Tog,  Bil eller fly.

Bæretaske Madison er Rejsetaske og transport taske i korte træk

  • Integreret line forhindrer at dyret springer ud
  • Net indsats sørger for en god lufttilførsel
  • Polstret bundplade med fleece
  • Mål: L44 x B25 x H29 cm
  • Farve: Grøn

Rejsetaske og Bæretaske

Transporttaske Madison er  også Bæretaske og Rejsetaske i en. her er der kælet for detaljerne og der er en kraftig og lækker kvalitet. hvor der er kælet for alle detaljer. En rejsetaske der er stbil i form og med blød og lækker bund. Her kan din pels ven sove trygt imens den ligger behageligt. Transporttaske Madsion har en Justerbar sele med kraftige karabinhager og to håndtag så den er nem at gå med. Kan nemt foldes sammen når den ikke bruges. En rejsetaske der anbefales til katte og hunde op til 8 kg.

Transporttaske og Bæretaske

Rejsetaske, Transporttaske og Bæretaske når du skal  have din pels ven med på tur. Jekas.dk  har et udvalg af  Transporttasker, Rejsetasker og Bæretasker til ethvert formål.  Der findes mange forskellige design, farver og materialer, så kig en tur rundt på shoppen og du finder lige præcis. Den Transporttaske, Rejsetaske eller Bæretaske du ønsker dig til din pels ven.  En rejsetaske der har en perfekt pasform,  når du skal bære din kat eller mindre hund er en fornøjelse at gå med. Din pels ven vil have mulighed for at  god luft cirkulation og samtidig gølge med i hvad der sker omkring den.   Her er en super praktisk, trendy  og slidstærk rejsetaske i den trend der er oppe i tiden. Den er pladsbesparende og kan let foldes sammen, når den ikke er i brug.

Du kan træffe os Her hvis du har spørgsmål.   Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Yderligere information

Vægt 2.5 kg
FarveBD

VægtDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

DyrDB

,

FunktionDB

Størrelsemålv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bæretaske Madison”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0