Gnaver Aktivitetstæppe | Back to Instinkt | Køb billigt her
Back to Instinkt Gnaver AktivitetstæppeBack to Instinkt Gnaver Aktivitetstæppe

Back to Instinkt Gnaver Aktivitetstæppe

85,00 DKK

Back to Instinkt

Gnaver aktivitetstæppe Back to Instinkt til gnavere,  et stykke eng til alle gnavere og dværgkaniner.

 

Gnaver Aktivitetstæppe Back to Instinkt

Gnaver aktivitetstæppe Back to Instinkt til gnavere, her er et reelt stykke eng til alle gnavere og dværgkaniner. Alle gnavere elsker at udforske, grave og gnave, som det ellers kun er muligt at gøre udendørs. Med dette Back to Instinkt Gnaver aktivitetstæppe, giver du din gnaver optimal mulighed for at bruge sanserne der bruges når en gnaver udforsker, graver og gnaver. Det kan da ikke blive bedre. En duftende urteeng med sunde morgenfrueblomster og velsmagende rosenblade. Giver din gnaver en sund og naturlig duft af eng og natur.

Det giver gnavere den følelse af at være ude i naturen og det giver en sund og naturlig aktivering og det giver en glad gnaver.  Du ved det måske ikke, men gnavere vil rent faktisk gerne bruge deres sanser, det er vigtigt for en gnaver at bruge disse sanser. Sæt den lækre og velsmagende urteeng ind i gnaverens bolig som et helt stykke. Du vil se hvor glad din gnaver bliver for denne aktivitet. JR-farm sørger for at den grønne del af planterne er rig på de naturlige fibre, rødderne understøtter tand slid og den vedhængende jord giver gnaveren en masse ekstra vigtige mineraler. Mere naturligt kan det ikke blive.  Tilbage til rødderne giv din Gnaver udfordring aktivitetstæppe. Giv din gnaver den perfekte oplevelse.

 

Med i pakke får du:

  • 1 hampemåtte, 1 naturfiberbakke dækket med hø, JR Grainless Blandede Drops

Ingredienser:

ærter, gulerødder 11,2%, stivelse, persille 4%, mælkebøtte 3,5%, rødbeder 2,5%, Lancet, Timothy græs, brændenælde, hundegræs, glatstilket rapgræs, havreurt, rødkløver, engsvingel, løvefod
Analytiske bestanddele: protein 16,3%, fedtindhold 4,9%, træstof 9,3%, råaske 4,8%;

  • Det er naturligvis 100% kornfri og fri for additiver, såsom sukker eller honning. Mælkebøtter, gulerod, rødbede og urter alle i én pakke.
  • Supplerende foder til alle gnavere og dværg kaniner.
  • Anbefalet fodring:Beregnet som snack.
  • Mål: 37,5 x 55cm
  • Se videlo her
Vægt 0.25 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Back to Instinkt Gnaver Aktivitetstæppe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen