Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Bæretaske Holly Comfort

549,00 DKK

Komfort og stabil

Bæretaske Holly comfort kan også kaldes en Transporttaske. Her er der virkelig tale om både en hyggeseng, hyggehule og en Bæretaske eller transport taske. Når du skal have din pels ven med på tur.

 

Beskrivelse

Bæretaske Holly Comfort

Bæretaske Holly også kaldet en Transporttaske er mere end bare en bæretaske eller en transporttaske. Her er der virkelig tale om både en hyggeseng, hyggehule og en Bæretaske eller transport taske. Når du skal have din pels ven med på tur. Med en rejsetaske  har du en mulighed for at have den med dig i f.eks. sommerhus, i campingvogn eller når den skal passes fordi du er i byen. Med Bæretaske Holly også kaldet transport taske vil din hund altid være tryg og føle sig hjemme. Den er velegnet til mindre katte og mindre hunde. Og den er let at have med som bæretaske og den er let at have med i bilen som transport taske.

Bæretaske Holly Comfort, Rejsetaske og Transporttaske

Her får du en Hyggeseng og en hyggesule samtidigt med den tjener et formål når du skal have din pels ven med på tur. Den er i en god kvalitet og udstyret med en ekstra pude i bunden og strop til sikkerhed. Der er åbning i toppen og i fronten af tasken. Rejseseng af høj kvalitet med aftagelig betræk og aftagelig og regulerbar skulderrem. Integreret line forhindre din pels ven i at springe ud. En god netindsats sørger for god lufttilførsel.  En polstret  bundplade med imiteret lammeskind giver en blød og hyggelig ligeplads.

Rejsetaske og Bæretaske Holly

  • Polyester af høj kvalitet
  • Rejseseng og taske i en
  • Kan åbnes i toppen og i fronten
  • Aftageligt betræk, som fjernes med lynlås
  • Aftagelig, regulerbar skulderrem
  • Integreret line forhindrer, at dyret springer ud
  • Netindsats sørger for en god lufttilførsel
  • Polstret bundplade i imiteret lammeskind, aftagelig
  • Farve: sort/grå
  • Mål: L:50 x  B:30 x H:30 cm

Transporttaske og Bære taske

Bæretasker kan få i mange varianter og design. Jekas.dk har et sortiment valgt ud fra design, kvalitet og brugervenlighed. Vi har mange forskellige mærker og vi ud vælger de bedste og nyeste inden for transporttasker og bæretasker. er en super smart og trendy transporttaske. Den har en perfekt pasform, når du skal bære din kat eller mindre hund. Din pels ven vil have mulighed for at god luftcirkulation og samtidig have et godt udsyn.

Her er en super praktisk, trendy og slidstærk bæretaske i lækker kanvas, bæretaske kan let foldes sammen, når den ikke er i brug. Lækker transporttaske, bæretaske og rejsetaske i smart og trendy kanvas stof, med fine detaljer. Bærerem har en dejlig og komfortabel skulder forstærkning hvilket er behagelig når du bærer din pels ven i længere tid.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Yderligere information

Vægt 2.5 kg
FarveBD

VægtDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

MærkevDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bæretaske Holly Comfort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0