Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Bæretaske Killian

359,95 DKK

Bæretaske

Killian bære taske er rummelig og passer perfekt til både Kat og mindre Hund. Tasken er fremstillet i god kvalitet og med blød polstring i bunden.

 

 

Beskrivelse

Bæretaske Killian

Bæretaske Killian er rummelig og passer perfekt til både Kat og mindre Hund. Tasken er fremstillet i god kvalitet og med blød polstring i bunden. Rejseseng og rejsetaske i en og samme, det er dejligt let når du skal på tur med din pels ven. Der er aftagelig og regulerbar skulderrem. Der medfølger integreret line til at forhindre din pels ven springer ud af Bæretaske Killian.

Den finmaskede netindsats sørger for at der er optimal lufttilførsel til din pels ven, således den har det godt når den er på tur. Bunden har et plys betræk og et er selvfølgelig et aftagelig betræk. Rejseseng og rejsetaske i en og samme, det er dejligt let når du skal på tur med din pels ven. Du kan se vores mest solgte transporttaske her. 

Bæretaske Killian

  • Mål: L:48 x B:32 x H:31 x cm
  • Polyester af høj kvalitet
  • Rejseseng og taske i en
  • Aftagelig, regulerbar skulderrem
  • Integreret line forhindrer, at dyret springer ud
  • Netindsats sørger for en god lufttilførsel
  • Blød indsats af imiteret lammeskind

Transporttaske og Bære taske

Bæretasker kan få i mange varianter og design. Jekas.dk har et sortiment valgt ud fra design, kvalitet og brugervenlighed. Vi har mange forskellige mærker og vi ud vælger de bedste og nyeste inden for transporttasker og bæretasker. er en super smart og trendy transporttaske. Den har en perfekt pasform, når du skal bære din kat eller mindre hund. Din pels ven vil have mulighed for at god luftcirkulation og samtidig have et godt udsyn.  Her er en super praktisk, trendy og slidstærk bæretaske i lækker kanvas, bæretaske kan let foldes sammen, når den ikke er i brug. Lækker transporttaske, bæretaske og rejsetaske i smart og trendy kanvas stof, med fine detaljer. Bærerem har en dejlig og komfortabel skulder forstærkning hvilket er behagelig når du bærer din pels ven i længere tid.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 2.5 kg
FarveBD

VægtDB

Længdev2

BredeBD

Højdev2

DyrDB

,

FunktionDB

Størrelsemålv2

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bæretaske Killian”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0