Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Baldrian Bolcher

Fra: 25,00 DKK

Baldrian Bolcher

Katte elsker Baldrian og vores er meget et hit. Det er en unik blanding af Baldrian, vi bruger der holder duften længe.  Er din kat alene hjemme eller er den nervøs, bange kan Baldrian bolcher være med til at berolige den, på en 100% naturlig måde.

 

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Baldrian Bolcher – Puder stærke

Baldrian Bolcher  er et fantastisk stykke Naturlegetøj, med vores speciel blanding af Baldrian, holder duften holder meget længe og er noget katten gerne vil. Vores familie katte og mange andre katte ejere. Er helt klar over dette fantastiske stykke legetøj. Det er bare et kæmpe hit. Har du en kat der er bang og nervøs, ved en flytning, en tur til dyrlægen eller Nytårsaften.

Giv den et katte legetøj som dette og du vil se, så er den rolig og legesyg!  Baldrian Bolcher er ganske enkelt et super stykke Naturlegetøj, der gør duften holder ekstrem længe og vi anbefaler det til alle katte. Vi har den også i en variant Baldrian Legepølse og Baldrian  Legepølse med minkhale. Legepølse med Minkhale er perfekt til især hankatte og legepølsen er større og passe til store katte.

  • Store stærke  Bolcher  og  Store Puder med Baldrian
  • også kaldet Stinkere
  • kan variere, da de er håndlavet
  • Farver: kan variere

Team jekas er klar

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCat – kig rundt på shoppen og bliv inspireret. Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os på telefon eller på mail Her. .  Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Når du køber hos jekas.dk er du med til at give os mulighed for at støtte internater rundt omkring i Danmark og Bosniske gade hunde.  Det ligger os meget på sinde at hjælpe internater rundt omkring. Der er virkelig brug for dem  og der gøres et stort stykke arbejde for at holde det kørende.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
AntalDB

,

FunktionDB

DyrDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baldrian Bolcher”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0