Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Baldrian Legepølse Hitter

35,00 DKK

Baldrian Legepølse

Her er et super stykke Naturlegetøj, med vores speciel blanding af Baldrian.  Den unikke blanding gør duften holder ekstra længe og er noget der beroliger katte og animere dem til at ville lege.

 

Beskrivelse

Baldrian Legepølse Hitter – Naturlegetøj

Baldrian Legepølse og kraftig Baldrian er naturlegetøj uden sidestykke og et meget populært kattelegetøj. Et er sikkert din kat vil elske  at få en Baldrian Legepølse.

Den kraftige duft af Baldrian beroliger nervøse og urolige katte. Duften animere katte til at ville leget og de nyder at hygge, sig med dette fantastiske naturlegetøj. Legepølse med en kraftig Baldrian duft .
Her er et  Kattelegetøj der er must have og har du mere end en kat, husk at købe så de har en hver. Så undgår du at der er en der ikke kan lege med.
Vores kunder køber denne legepølse igen og igen. Velvidende at den holder duften længe og det gør den attraktiv.

Legepølsen er et super stykke Naturlegetøj, med vores speciel blanding af Baldrian holder duften ekstra længe og er noget katten virkelig tænder på, fordi den kan lugte baldrian, modsat mange at de ting der købes hvor hverken du eller katten kan dufte Baldrian.  Vil du ikke gerne se et sikkert hit og det er uanset hvilken alder din killing eller din kat har. Så vil den elske vores minkhaler, se det her.

Tænker du kan se hvor tydeligt det er at dette kattelegetøj og naturlegetøj der er et kæmpe hit. Der kan gå timer med leg og hygge. Den  levende minkhale suser hen af gulvet, når den kastes eller der puffes til den. Har du flere katte anbefaler Team Jekashundogkat.dk  at du køber en til hver, så de ikke kommer til at stå udenfor legen. Du kan også købe minkhalen uden legepølsen, det kan du gøre her. 

Derfor anbefaler vi legepølse – kattelegetøj

Den er lavet i  kraftig velour

 • Duften af stærk BALDRIAN holder længe
 • Materiale Bomuldsstof
 • Farve:med kattemotiv
 • Beroliger Urolige katte
 • Nervøse katte
 • God til f.eks. nytårs aften
 • Hunkatte i løb
 • Hankatte der vil sparke fra når de leger
 • Når din kat skal være alene hjemme
 • Anbefales til hankatte der vil parre
 • Se motiv på legepølsen her.
 • Nyt billede på vej

Team jekas er klar

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.
Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her @jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jpå youtube Her.
Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os på telefon eller på mail Her.

Yderligere information

Vægt 0.02 kg
DyrDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baldrian Legepølse Hitter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0