Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Baldrian Legepølse m/Mink

64,00 DKK

Stærk Baldrian kattelegetøj

Legepølse et sjovt legetøj til alle størrelser katte.  Stærke Baldrian pølser med denne duft.  Er intet mindre end et stykke legetøj en kat vil elske.

 

 

Beskrivelse

Baldrian Legepølse med Minkhale – Organic kattelegetøj

Baldrian Legepølse med minkhale er et fantastisk, Organic kattelegetøj med kraftig Baldrian duft. Er intet mindre end et kattelegetøj din kat vil elske.
Den stærke duft af Baldrian animere og beroliger katte. De får lyst til at lege, lyst til at nusse legepølsen, kæle og hygge med den.

Duften holder rigtig længe og dette Kattelegetøj er ikke på nogen måder fra industrien. Det er håndlavet og lavet ud fra det virkelig er noget katte elsker.
Og de kan dufte det, hvorimod mange af de ting der laves i industrien. Ikke kan duftes nær så godt og heller ikkge nær så længe.

Kattelegetøj til store katte og f.eks. også hankatte, så er en legepølse med minkhale genial.
De elsker at have noget de kan leget med og her har de mulighed for at have noget imellem forbenene og sparke væk med bagbenene.
Det er intet mindre end noget du må prøve til din kat. Den vil kun elske den og det er uanet om det er en killing, ungdyr, voksen kat eller en senior kat.
Legepølsen kan fås i en variant uden minkhale og den kan du se ved at følge linker her,

Derfor anbefaler vi Baldrian Legepølse med  Minkhale

  • Den er lavet i  kraftig velour ( nyt den kommer i bomuldsstof med kattemotiv )
  • Organic kattelegetøj
  • Duften af stærk BALDRIAN holder længe
  • Urolige katte
  • Nervøse katte
  • God til f.eks. nytårs aften
  • Hunkatte i løb
  • Når din kat skal være alene hjemme
  • Anbefales til hankatte der vil parre
  • Se Baldrian pølsen i brug

Naturlegetøj til Store katte

Lege pølsen er et super stykke Naturlegetøj, med vores speciel blanding af Baldrian holder duften ekstra længe.  Her har katte virkelig et kattelegetøj de tænder på, fordi den kan lugte den kraftige baldrian.  Modsat mange at de ting der købes.  Hvor hverken du som menneske eller katten kan lugte  duften af stærk Baldrian.  Vil du ikke gerne se et sikkert hit og det er uanset hvilken alder din killing eller din kat har. Så vil den elske vores minkhaler, se det her.

Du kan også købe minkhalen uden legepølsen, det kan du gøre her.  Jekas Hund & Kat  gør opmærksom på,  at mink slagtes for kødets skyld, og laves til dyre foder og at halerne er et  bi produkter derfra.
Overskuddet fra vores Baldrianpølser går til at vi kan hjælpe forskellige orginationer med katte og hunde i knibe.

Team jekas  står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.  Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os på telefon eller på mail Her. .  Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her @jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekhttps://jekashundogkat.dk/kontakt/ashundogkat på youtube Her.

Yderligere information

Vægt 0.03 kg
DyrDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baldrian Legepølse m/Mink”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0