Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Baldrian spray 175ml

59,95 DKK 47,95 DKK

Baldrain  Spray

Filtreret udtræk af planten og særdeles effektiv. Katte bliver beroliget og stimuleret af Baldrian.

 

 

 

 

Beskrivelse

Baldrian spray  175ml

Baldrian Spray er Filtreret udtræk af katteurt. Katteurt er bladene på planten Nepeta Cataria og har en duft, der holder længe. Bruges i og på legetøj og på kattemøbler, hvor det virker det stærkt dragende og aktiverende på katte. Gør dem legesyge, men katten vil være afslappet og kælen bagefter.

OBS:  når du sprayer en ting så er det vigtigt du pakker tingen ind i 24 timer. Således det trænger rigtig ind i den ting du sprayer.
Ellers forsvinder det ud i den blå luft.

Baldraian spray er et  ekstrakt fremstillet af catnip   (katteurt) blade, som stimulerer katten til at lege. Hvis du f.eks har købt en ny hule til katten, og den ikke er interesseret i den, så prøv at sprøjte lidt catnip på den, og du vil se mirakler. Produktet kan derfor være meget nyttigt i mange situationer. Det kan også være på dit nye kradsetræ der skal sprøjtes så det dufter tiltrækkende det virker på 90% af alle katte.

175ml.
Baldrian  spray på flaske.
Se denne video

Team Jekas

Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du enten ringe til os  eller sende en mail Her.   Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her @jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baldrian spray 175ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0