Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Batteri til Anti-Gø Halsbånd

118,00 DKK

Batteri

Batteri til Petsafe Snti-gø halsbånd – der har batteri i3 Volt og i en lille box.

 

Beskrivelse

Batteri til Anti-Gø Halsbånd – Jekas

Batteri til Anti-Gø Halsbånd  – Udskiftning 3 volt batteri til bestemte PetSafe anti-gø  halsbånd . Hvert batteri varer cirka. 1 måned og har en 5 års holdbarhed.  Køb hos jekas.dk
Derfor foreslår jekas.dk dette – Gør din hund meget  – er det en god ide at tænke på et batteri har en levetid på cirka 1 måned.

Petafe har et batteri der er perfekt til halsbånd,  der har denne type batterier, der sidder i en box – Petsafe RFA-188 Batteri.

Til Flere Petsafe Antigø Halsbånd Modeller Hos jekas.dk har vi vlere modeller anti-gø

Dette Petsafe RFA-188 batteri passer til flere Petsafe Antigø halsbånd modeller, blandt andet denne model, som vi selv er lagerførende med:

Petsafe Anti-Gø Vibrations | Halsbånd –  Du kan se hvordan du skifter batteri her

RFA-188 batteriet er på 3V, og skal blot skrues op af din enhed, og udskiftes med en nyt, ved at skrue det nye batteri med kapsel ned i enheden igen.

Support og hjælp samt reklamation.


Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit antigø-halsbånd. Har Petsafe et call senter  du ringe direkte til Petsafe’s hotline på telefon 0080018182020 og følge instruktionerne i telefonen. Tryk 7 for Skandinavien og vælg Sverige. De vil kunne kommunikere på dansk.

Det er gratis at ringe til supporten, og de kan også sende returlabel og ombytte, hvis der skulle blive behov for det i tilfælde af reklamation. OBS:  info står også i manualen der følger med produktet. Ellers er du også velkommen til at kontakte os her.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batteri til Anti-Gø Halsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0