Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

B&B Citrus Økologisk

Fra: 79,00 DKK

B&B Citrus Økologisk hundeshampoo , Citrus shampoo indeholder en stor mængde af det gode C-vitamin, der blandt andet vedligeholder collagen i hundens hud. Derfor er denne shampoo god til hunde med tør hud fordi den modvirker tør hund. Desuden bekæmper C-vitamininfektioner i huden og den genopretter den naturlige syre balance i huden

Ryd
Varenummer (SKU): B&B citrus hundeshampoo Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

B&B Citrus Økologisk Hundeshampoo

B&B Citrus Økologisk hundeshampoo, Citrus shampoo indeholder en stor mængde af det gode C-vitamin, der blandt andet vedligeholder collagen i hundens hud. Derfor er denne shampoo god til hunde med tør hud fordi den modvirker tør hund. Desuden bekæmper C-vitamininfektioner i huden og den genopretter den naturlige syre balance i huden. Her er en hundeshampoo der er perfekt til hunde med lang silke pels. Dertil kommer at Citrus shampoo modvirker ubehagelig lugt, som kan forekomme ved nogle hunde. En hundeshampoo der indeholder den velkendte Aloe Vera der er unik for hud og pels hos alle hunde.  Aloe Vera er både plejende og helende og derfor er det godt for både hud og pels, på både dyr og mennesker. Her efterlades pelsen både sund og blank og her er en shampoo der kan bruges på alle hunde racer.  Egenskaber for B&B   shampoo er den er økologisk,  fri for silikone, frifor parabener   en lækker og allegivenlig hunde-shampoo.

Hvorfor vælge B&B shampoo:

Det er 100 % top kvalitet
Parfumefri.
Allergivenlig.
Ved brug – Fortyndes 1-10 efter behov.
En shampoo der er nem at arbejde med.
Kan anvendes af alle racer.

En shampoo uden:

Uden silikone
Uden parabener
Uden kunstige farvestoffer
Uden parfume
Uden tilsætningsstoffer

Indhold i B&B Citrus, Økologisk Hundeshampoo:

Indeholder: Aqua dem ( demineraliseret vand ) Aloe Vera (aloe barbadensis), als (ammonium larlysulphate ( veg. sæbe),cocoamidopropyl betaine (veg sæbe)  citrus olie acid, sodium benzoate  økologisk.

Står du med spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
FunktionDB

DyrDB

Størrelsemålv2

MilliliterDB

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B&B Citrus Økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0