Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

B&B Jojoba Økologisk

Fra: 79,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): B&B Jojoba shampoo hudproblemer Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

B&B Jojoba Økologisk Hundeshampoo

B&B Jojoba Økologisk Hundeshampoo vi anbefaler til hudproblemer. Her er en shampoo der er mild og effektiv, der skånsom renser både hud og pels hos hunde. Alt imens de gør pelsen skinnende og blank. Derfor er der flere hundefrisører der anbefaler netop denne shampoo.  Jekas.dk anbefaler denne hundeshampoo der er velegnet til skæl, irritation og kløe. Har du en hund der har hudproblemer, som f.eks. skæl, eller kløende og irriteret hud? Anbefaler vi B&B Jojoba det er et godt valg, ikke kun fordi den vasker hunden ren. Men også fordi den indeholder nærende Jojoba, Sloe Vera der plejer huden og yucca, der har en plejende og helende effekt på den hud der er skadet eller irriteret.  Denne shampoo modvirker dertil også pelstab og skæl. En allergivenlig, økologisk shampoo med en muld duft, der efterlader pelsen blank og glansfuld. Jojoba er drøj naturlig og ganske drøj i brug. B&B   shampoo er den er økologisk,  fri for silikone, friparabener   en lækker og allergivenlig hunde-shampoo. Er dr hudproblemer anbefaler Team Jekas at lade shampooen sidde 3-5 min, imens den masseres ind i pelsen.

Hvorfor vælge B&B shampoo:

Det er 100 % top kvalitet
Parfumefri.
Allergivenlig.
Kan fortyndes 1-10 efter behov.
En shampoo der er nem at arbejde med.
En hundeshampoo der kan anvendes til hvalpe
Jojoba kan også anvendes til katte

En shampoo hvor du undgår:

Uden silikone
Uden parabener
Uden kunstige farvestoffer
Uden parfume
Uden tilsætningsstoffer

Indhold i B&B Jojoba Økologisk Hundeshampoo:

Indeholder: Aqua dem ( demineraliseret vand ) Aloe Vera (aloe barbadensis), als (ammonium larlysulphate ( veg. sæbe),cocoamidopropyl betaine (veg sæbe)  citrus olie acid, sodium benzoate  økologisk. Jojoba / arfume,olie )pH 5,5-6.

Står du med spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
DyrDB

FunktionDB

Størrelsemålv2

MilliliterDB

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B&B Jojoba Økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0