B&B CONDITIONER PARFUMEFRIB&B CONDITIONER PARFUMEFRI

B&B Parfumefri

89,00 DKK149,00 DKK

Parfumefri  Conditioner

Hold pelsen ren længere tid og den klasker ikke sammen. Derved bliver den ikke tung og friseringen går som en leg. Denne balsam er ikke tilsat parabener eller kunstigefarvestoffer og er særdeles idel til sensetive og allergi hunde.

Ryd
Varenummer (SKU): B&B parfumefri-condtitioner-balsam Kategorier: , , Tags: ,

B&B Parfumefri Conditioner 

B&B Parfumefri  Conditioner, Økologisk Hundebalsam . Rose Conditioner gør pelsen rigtig blød, blank og skinnende ren pels. Pelsen klasker ikke sammen og bliver dermed ikke tung, derved bliver friseringen nemmere. Denne balsam er ikke tilsat parabener eller kunstigefarvestoffer og er særdeles idel til sensetive og allergi hunde.  Parfumefri  Balsam fås i flere størrelser og vi anbefaler at fortynde 1-10 alt efter behov.  B&B   shampoo er 100 %  økologisk,  fri for silikone, friparabener   en lækker og allergivenlig hunde-shampoo.

B&B Parfumefri Conditioner

Med B&B Parfumefri Balsam får din hund en super rigtig lækker og fin pels. Pelsen  vil ikke modtage snavs så hurtigt, som hvis ikke du brugte B&B balsam. Den 100 % økologiske Rose Conditioner indeholder ekstrakter der beskytter din hunds hud og giver sund næring der gør pelsen smidig og meget smidig. Når du bruger denne balsam undgår du at pelsen klasker sammen og det gør også at din frisering bliver nemmere at rede ud. Som alt andet i B&B kollektion er denne Balsam ingen undtagelse. Den er fri for parabener, kunstige farvestoffer og er økologisk. På grund af det er denne Balsam velegnet til allergi hunde. Rose Conditioner kan bruges til leave-in balsam og det med en fortynding på 1-30.

Anbefalet brug

Som udgangs punkt fortyndes denne conditioner 1-10, masseres ind og bliver i pelsen i 1-2 min. inden den skylles grundigt ud. Indtil pelsen mærker lidt hen af glas agtigt så er det ude af pelsen. Ved behov kan man massere conditioner i koncentreret mængde ind i pelsen og lade den trække 3-5 min. Derefter skylles der grundigt.

Hvorfor vælge B&B conditioner

 • Det er 100 % topkvalitet
 • Parfumefri.
 • Allergivenlig.
 • Kan fortyndes 1-10 efter behov.
 • En shampoo der er nem at arbejde med.
 • En hundeshampoo der kan anvendes til hvalpe
 • Jojoba kan også anvendes til katte

En Balsam hvor du kan undgå:

 • Uden silikone
 • Uden parabener
 • Uden kunstige farvestoffer
 • Uden parfume
 • Uden tilsætningsstoffer

Indold i B&B Rose Conditioner,  Økologisk balsam: INCI: Aqua (demineraliseret vand) Glycerin, Cetyl alcohol, Cetrimonium kloride, Chamaemelum nobile syn, (Kamille), Aloe barbedensis* (aloe vera), Rosa Pendulina oil* (rose olie), Salvia officinalis* (Salvie), Ylang ylang* og Rosmarinus officinalus* (Rosmarin olie). *=økologisk med en  pH-værdi på 5,5-6

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.8 kg
Milliliter

250ml, 500ml

Dyregruppe

Hund

Funktion

Pelspleje

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B&B Parfumefri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen