Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

B&B Parfumefri, økologisk

Fra: 79,00 DKK

B&B Parfumefri en 100 % økologisk hunde shampoo uden duft – er perfekt til allergi hunde. En lækker og brugervenlig shampoo fra B&B uden parefume, uden kunstige farvestoffer og derfor er den helt perfekt til og meget velegnet til senestive og allergi hunde, der ikke tåler parfume.

Ryd
Varenummer (SKU): B&B parfumefri shampoo Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

B&B Parfumefri Hundeshampoo

B&B Parfumefri, økologisk – er perfekt til allergi hunde. En lækker og brugervenlig shampoo fra B&B uden parfume, uden kunstige farvestoffer og derfor er den helt perfekt til og meget velegnet til senstive og allergi hunde, der ikke tåler parfume. En hundeshampoo der indeholder den velkendte Aloe Vera der er unik for hud og pels hos allergihunde.  I de gode pelspleje produkter er der selvfølgelig ikke tilsat nogen former for farvestoffer og parabener. En hunde-shampoo der indeholder Aloe Vera – der er god til allergihunde,  og der henvender sig til  hunde ejere der vil undgå farvestoffer og duft. Aloe Vera er både plejende og helende og derfor er det godt for både hud og pels, på både dyr og mennesker. Her efterlades pelsen både sund og blank og her er en shampoo der kan bruges på alle hunde racer.  Egenskaber for B&B shampoo er den er økologisk,  fri for parabener,  silikonefri og en lækker og allegivenlig hunde-shampoo.

Hvorfor vælge B&B shampoo:

Det er 100 % top kvalitet
Parfumefri.
Allergivenlig.
Ved brug – Fortyndes 1-10 efter behov.
En shampoo der er nem at arbejde med.
Kan anvendes af alle racer.

En shampoo uden:

Uden silikone
Uden parabener
Uden kunstige farvestoffer
Uden parfume
Uden tilsætningsstoffer

Indhold i B&B Parfumefri, Økologisk Hundeshampoo:

Indeholder: Aqua dem ( demineraliseret vand ) Als ( ammonium Laurylsulphate ve.sæbe), aloe barbadesis,coocoamidopropyl ( veg. sæbe), citric acid, sodium benzoate ( konsevering)

Står du med spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
FunktionDB

DyrDB

Størrelsemålv2

MilliliterDB

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B&B Parfumefri, økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0