Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

B&B Puppy Shampoo

Fra: 79,00 DKK

B&B er en 100 % økologisk hvalpeshampoo og den indeholder en super lækker mandelolie, der giver en ultra blød og lækker pels. Den specifikke sammensætning  er en shampoo der er skånsom for huden og alligevel er den meget effektiv. Pelsen bliver ren og det er helt uden af affedte pelsen.   Fugtigheden bevares i det enkelte hårstrå på grund af den super lækre mandelolie. Anbefales til hvalpe fra 8 uger til 9 måneders alderen.

Ryd

Beskrivelse

B&B Puppy Shampoo Økologisk

B&B  Puppy shampoo økologisk hundeshampoo. Der er en 100 % økologisk hvalpeshampoo og den indeholder en super lækker mandelolie, der giver en ultra blød og lækker pels. Den specifikke sammensætning  er en shampoo der er skånsom for huden og alligevel er den meget effektiv. Pelsen bliver ren og det er helt uden af affedte pelsen.   Fugtigheden bevares i det enkelte hårstrå på grund af den super lækre mandelolie. Anbefales til hvalpe fra 8 uger til 9 måneders alderen. Egenskaber for B&B hundeshampoo er den er økologisk,  fri for parabener,  silikonefri og en 100 % allegivenlig hvalpeshampoo.

B&B økologisk hundehampoo til  hundeejere

Der ønsker at give deres hvalp en god og skånsom vask
Uden overflødige stoffer som Parabener og thalater
Til hvalpe, som har behov for en mild og skånsom shampoo.
Til hvalpe, hvor man ønsker at vaske effektivt, men samtidig bevare fugtigheden i hårstråene og dermed undgå at affedte pelsen.
Kan anvendes til alle racer.

Hvalpe shampoo

Til hvalpe, der har brug for en mild og sensitiv shampoo.
Til hvalpe, hvor der ønskes at vaske effektivt og bevare fugtigheden i hårstråene og derved undgå at affedte hvalpe pelsen.
Til anvendelse på alle racer

 

Står du med spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
FunktionDB

DyrDB

Størrelsemålv2

MilliliterDB

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B&B Puppy Shampoo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0