Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

B&B Rose Conditioner

Fra: 109,00 DKK

B&B shampool, Økologisk Hundeshampoo når pelsen skal stå skarpt til show. her er en B&B shampoo der giver lige det skstra når pelsen til stå sig godt foran dommeren. En B&B show shampoo med Argan olie. En super lækker og blød hundeshampoo med de mange gode egenskaber Argan olie har. En shampoo der er god til alle racer på grund af pels strukturen ikke ændres ved brug af B&B show shampoo En B&B shampoo

Ryd
Varenummer (SKU): B&B Rose conditioner og Balsam Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

B&B Rose Conditioner, Økologisk Hundebalsam

B&B Rose Conditioner, Økologisk Hundebalsam med lækker rosenolie. Rose Conditioner gør pelsen super blød, velduftende og skinnende blank. Pelsen klasker ikke sammen og bliver dermed ikke tung, derved bliver friseringen nemmere. Denne balsam er ikke tilsat parabener eller kunstigefarvestoffer og er særdeles idel til sensetive og allergi hunde.  Rose Balsam fås i flere størrelser og vi anbefaler at fortynde 1-10 alt efter behov.  B&B   shampoo er 100 %  økologisk,  fri for silikone, friparabener   en lækker og allergivenlig hunde-shampoo.

B&B Rose Conditioner, Økologisk Balsam

Med Rose Balsam får din hund en super lækker pels og den vil ikke modtage snavs så hurtigt, som hvis ikke du brugte conditioner. Den 100 % økologiske Rose Conditioner indeholder ekstrakter og rosen olie der beskytter din hunds hud og giver sund næring der gør pelsen smidig og meget smidig. Når du bruger denne balsam undgår du at pelsen klasker sammen og det gør også at din frisering bliver nemmere at rede ud. Som alt andet i B&B kollektion er denne Balsam ingen undtagelse. Den er fri for parabener, kunstige farvestoffer og er økologisk. På grund af det er denne Balsam velegnet til allergi hunde. Rose Conditioner kan bruges til leave-in balsam og det med en fortynding på 1-30.

Anbefalet brug 

Som udgangs punkt fortyndes denne conditioner 1-10, masseres ind og bliver i pelsen i 1-2 min. inden den skylles grundigt ud. Indtil pelsen mærker lidt hen af glas agtigt så er det ude af pelsen. Ved behov kan man massere conditioner i koncentreret mængde ind i pelsen og lade den trække 3-5 min. Derefter skylles der grundigt.

Hvorfor vælge B&B Balsam

Det er 100 % topkvalitet
Parfumefri.
Allergivenlig.
Kan fortyndes 1-10 efter behov.
En shampoo der er nem at arbejde med.
En hundeshampoo der kan anvendes til hvalpe
Jojoba kan også anvendes til katte

En Conditioner – du slipper for:

Uden silikone
Uden parabener
Uden kunstige farvestoffer
Uden parfume
Uden tilsætningsstoffer

Indold i B&B Rose Conditioner,  Økologisk balsam:

INCI: Aqua (demineraliseret vand) Glycerin, Cetyl alcohol, Cetrimonium kloride, Chamaemelum nobile syn, (Kamille), Aloe barbedensis* (aloe vera), Rosa Pendulina oil* (rose olie), Salvia officinalis* (Salvie), Ylang ylang* og Rosmarinus officinalus* (Rosmarin olie). *=økologisk med en  pH-værdi på 5,5-6

Står du med spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
DyrDB

FunktionDB

Størrelsemålv2

MilliliterDB

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B&B Rose Conditioner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0