Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

B&B Show Shampoo

Fra: 109,00 DKK

Økologisk Hundeshampoo

En B&B show shampoo med Argan olie. En super lækker og blød hundeshampoo med de mange gode egenskaber Argan olie har. En shampoo der er god til alle racer på grund af pels strukturen ikke ændres ved brug.

 

Ryd
Varenummer (SKU): B&B show shampoo Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

B&B Show Shampoo, Økologisk Hundeshampoo

B&B shampool, Økologisk Hundeshampoo når pelsen skal stå skarpt til show. her er en B&B shampoo der giver lige det skstra når pelsen til stå sig godt foran dommeren. En B&B show shampoo med argan olie. En super lækker og blød hundeshampoo med de mange gode egenskaber Argan olie har. En shampoo der er god til alle racer på grund af pels strukturen ikke ændres ved brug af B&B show shampoo En B&B shampoo  alle hunde der skal foran en show dommer. Samtidig er det en,  allergivenlig, økologisk shampoo med en mild duft, der efterlader pelsen blank og glansfuld. Lavendel er naturlig og ganske drøj i brug. B&B   shampoo er 100 %  økologisk,  fri for silikone, friparabener   en lækker og allergivenlig hunde-shampoo.

Show shampoo med den lækre Argan Olie og dens egenskaber

En lækker shampoo med den utrolige Aran olie der er rig på mange gode egenskaber, og dermed skaber en shampoo. Der er unik og der virkelig formår at give lige det ekstra til show hunde.  B&B Show shampoo er en del af en hel kollektion af kvalitets shampooer. shampooen giver lige det ekstra således at du opnår en  blank og luftig pels uden pelsen falder sammen.  Den økologiske Argan olie har mange egenskaber – en af disse egenskaber er evnen til at efterlade pelsen skinnende blank og det uden at pelsen på nogen måde fedte og dermed flader fpelsen heller ikke sammen. Hvert enkelt hårstrå vil fremstå på smukkeste vis, glat, sundt og blankt Shampooen bevarer pelsens naturlige fugtighed og gør derfor B&B Show Shampoo,  til et  produkt jekas.dk anbefaler til både hunden og  ejer. Gør lang pels nem at udrede, og giver pelsen et pift og et løft. Og for at gøre den super lækker at bruge, har denne show shampoo tilsat en frisk og mild ferskenduft fra 100 %  økologisk fersken ekstrakt.  En Show shampoo der desuden også tilsat guldstøv,  for at give det sidste finish, som består af 100 % naturlige mineraler.

Hvorfor vælge B&B Shamoo

Det er 100 % topkvalitet
Parfumefri.
Allergivenlig.
Kan fortyndes 1-10 efter behov.
En shampoo der er nem at arbejde med.
En hundeshampoo der kan anvendes til hvalpe
Jojoba kan også anvendes til katte

En shampoo hvor du undgår:

Uden silikone
Uden parabener
Uden kunstige farvestoffer
Uden parfume
Uden tilsætningsstoffer

Indhold i B&B Lavendel Økologisk Hundeshampoo:

Indeholder: Aqua dem ( demineraliseret vand ) Aloe Vera (aloe barbadensis), als (ammonium larlysulphate ( veg. sæbe),cocoamidopropyl betaine (veg sæbe)  citrus olie acid, sodium benzoate  økologisk. Jojoba / arfume,olie )pH 5,5-6.

Står du med spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
DyrDB

FunktionDB

MilliliterDB

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B&B Show Shampoo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0