BeOneBreed-Cooling-Bowl-kølende-vand--og-foderskål
BeOneBreed-Cooling-Bowl-kølende-vand--og-foderskål
BeOneBreed-Cooling-Bowl-kølende-vand--og-foderskål

BeOneBreed Cooling Bowl Kølende

110,00 DKK

En vandskål med indbygget køle funktion

En enkel og smuk skål der er både er minimalisktisk og i den fede HAY stil. Skålen er produceret af det Amerikanske Brand BeOneBreed, der har designet skålen med en pote i midten, Poten gør at hunden plasker mindre når den drikker vand. Der er designet ud fra funktionalitet og et smukt og stilfuldt design, i blank, hvid keramik.

 

 

BeOneBreed Cooling Bowl

BeOneBreed Cooling Bowl er med fine design og både brugervenlig og ikke mindst let at regnøre fordi det er i flot hvid keramik. En vand og foderskål der er smuk at se på og der passer i tidens trend for interiør til din bolig. Læg den i koldt vand i 2 min og derefter fylder du den op med vand. Derefter køler   den lille pote i midten af skålen vandet så det er både frisk og køligt. Kunder melder tilbage at de bruger skålen som en slow eater, fordi poten i midten, gør så hunden spiser langsommere. Skålen kan også bruges til at holde vådfoder frisk og køligt.

En foderskål er er enkel, minimalistisk og i den fede HAY stil. Skålen er produceret af det Amerikanske Brand BeOneBreed, der har formet skålen som et ovalt fad, hvor der er plads til knurrehår. Der er designet ud fra funktionalitet og et smukt og stilfuldt design, i keramik.

Du kan fylde skålen med både vand og foder. Her er en vandskål og madskål der er let at overskue og der kan give din kat lækkert måltid eller frisk vand. En smuk  katteskål til dig der elsker stil og design, er din kat stilfuld er dette skålen til den.

Cooling Bowl er smuk, Blank og hvid i farven. Den er super let at rengøre. Det er vigtigt at huske, den bør ikke komme i mikroovn eller vaskes op i opvasker.

Mål: 20 cm x 20 cm x 5 cm
250 ml

Vægt 0.1 kg
Dyr

Kat

Funktion

Vand- & foderskål

Mærke

BeOneBreed

Materialetype

Keramik

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BeOneBreed Cooling Bowl Kølende”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen