Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

BeOneBreed Cooling Bowl

110,00 DKK

En lækker skål til den stilfulde kat

En foderskål er er enkel, minimalisktisk og i den fede HAY stil. Skålen er produceret af det Amerikanske Brand BeOneBreed, der har formet skålen som et oval fad, hvor der er plads til knurrehår. Der er designet ud fra funktionalitet og et smukt og stilfuldt design, i keramik.

 

 

Beskrivelse

BeOneBreed Cooling Bowl

BeOneBreed Cooling Bowl er med fine design og både brugervenlig og ikke mindst let at regnøre fordi det er i flot hvid keramik. En vand og foderskål der er smuk at se på og der passer i tidens trend for interiør til din bolig. Læg den i koldt vand i 2 min og derefter fylder du den op med vand. Derefter holder skålen vandet frisk og kølig.

En foderskål er er enkel, minimalistisk og i den fede HAY stil. Skålen er produceret af det Amerikanske Brand BeOneBreed, der har formet skålen som et ovalt fad, hvor der er plads til knurrehår. Der er designet ud fra funktionalitet og et smukt og stilfuldt design, i keramik.

Du kan fylde skålen med både vand og foder. Her er en vandskål og madskål der er let at overskue og der kan give din kat lækkert måltid eller frisk vand. En smuk  katteskål til dig der elsker stil og design, er din kat stilfuld er dette skålen til den.

Cooling Bowl er smuk, Blank og hvid i farven. Den er super let at rengøre. Det er vigtigt at huske, den bør ikke komme i mikroovn eller vaskes op i opvasker.

Mål: 23 cm x 13 cm x 5 cm
250 ml

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

BeOneBreed

FarveBD

Materialetype

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BeOneBreed Cooling Bowl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0