Tilbud!

Berto Kattebakke

210,00 DKK 169,00 DKK

Berto Kattebakke med indbygget si

Kattebakke der giver en hurtig og enkel metode,  at sortere indholdet i  katte bakken på, den minimere samtidig forbruget af katte grus.

 

Varenummer (SKU): TX40152/XLTX40171 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Berto Kattebakke og Kattetoilet

Berto kattebakke og kattetoilet 📍 består af to bakker og en si. Når du vil rengøre dit kattetoilet , skal du blot fjerne den øvre skal og fylde gruset i sien. På grund af de 6 mm brede riller kan afføring og klumper let adskilles fra det rene grus ved at ryste. Dette rene grus kan så genbruges. Det smarte system bidrager derfor til et reduceret forbrug og det giver en besparelse der er god for økonomien. Et filter med aktivt kul sikrer, at ingen ubehagelige lugte trænger udad. I de trendy turkise og gråbrune farver giver Berto  kattetoilet med Top  er en visuelt tiltalende løsning til alle design bevidste husholdninger. Her er der tale om rene linjer, funktionalitet og en top kvalitet i materialer og design.

Berto Kattebakke og Kattetoilet i brug

Berto kattetoilet er Unik og giver en hurtig og enkel metode at sortere indholdet i katte bakken på og dermed spare katte grus. Det brugte kattegrus kan fjernes helt fra bakken ved at filtrere gruset med bakkerne. Løsningen består af tre bakker, hvoraf den ene er en rist, der passer ind i hinanden og separerer det rene grus fra det brugte. På denne måde kan du spare på katte gruset og samtidigt let rense toilettet. Her behøver du ikke en grus ske, her har du en si der sortere klumper fra. Vil du gerne se Berto Top kattebakke med hus, kan du se det lige her

Kattebakke Berto i overblik:  og her med  Video

  • Kattebakke til katte i alle størrelser
  •  Hygiejnisk opdeling: 2 bakker og en si
  •   Nem rengøring: sien bruges til adskillelse af afføring og klumper fra den rene grus
  •  Sparsomt forbrug: udsiet grus kan genanvendes
  •  Moderne look
  •  Farve: granit/blå
  •  Materiale: plast
  •  Enkel rengøring med minimum tidsforbrug.
  •  Berto        39 × 22 × 59 cm

Vi anbefaler følgende produkter

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 2 kg
Funktion

Kattebakke uden hus

Vægt

2kg

Mærke

Trixie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Berto Kattebakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen