Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Billedramme Hjerte

199,00 DKK

Mindekollektion Billedramme med engle vinger

Minikollektion fra Happy House eller med en mindesten, når et kæledyr dør mister man et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en ramme til et yndlings billede.

 

Ryd

Beskrivelse

Happy House Billedramme – Mindekollektion

Happy House Billederamme Hjerte fra en smuk Mindekollektion –  en ualmindelig smuk ramme til minde om et kæledyr.  Rammen er pyntet med et hjerte der er omkranset af englevinger.  Den smukke tekst   “Forever in our hearts”  og i hjørnet er der to små poter der pryder rammen.  Billedramme med Hjerte og engle vinger fra Happy House .

At sige farvel til sit elskede kæledyr er følelsesladet , og efterlader sorg og afsavn.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit billede giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted, hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen.

Happy House Billedramme

At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet.  Vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.
Vi har et stort udvalg af de fineste mindesten, urner og gravsten til dine kæledyr!

At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet – vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.

  • Mål: 16,5 x 4 x 24,5cm
  • Polyresin: Grå eller Beige ( ikke lyserød/rosa)

Giv din Bedste Ven –  et værdig farvel.

Vi ved, at dit  pels barn  betyder meget for dig. Også når den ikke er hos dig mere. En mindesten  giver et værdig farvel. Vi har lavet en lille video med et udpluk af de smukke Gravsten og Mindesten, du kan se den Her.  Vi er kede af, at du er i en situation, hvor du er nødt til at kigge i denne kategori. Men vi håber, at vi kan være med til at give jer en god og værdig afslutning på et kærligt venskab.

Du vil i udvalget finde en både enkel og særdeles smuk serie af gravsten og mindekollektioner fra Happy House. Det er en kollektion, hvor der er kræset for detaljerne, og man vil derfor finde produkter af allerhøjeste kvalitet. Se vores udvalg til katte her og til hunde Her. 

Har du spørgsmål til et produkt kan du altid ringe til os eller du kan sende en mail til os her og vi vender tilbage.

Yderligere information

Vægt 1 kg
FunktionDB

DyrDB

, , , ,

FarveBD

,

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billedramme Hjerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0