Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Billedramme med Hjerte kat

199,00 DKK

Mindekollektion Billedramme med engle vinger

Minikollektion fra Happy House eller med en mindesten, når et kæledyr dør mister man et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten, Gravsten.

 

Ryd

Beskrivelse

Billedramme med Hjerte kat  – Mindekollektion

Billedramme med Hjerte kat Happy House fra en smuk Mindekollektion –  en ualmindelig smuk ramme til minde om et kæledyr.
Rammen er pyntet med et hjerte der er omkranset af englevinger.  Den smukke tekst   “Forever in our hearts”  og i hjørnet er der to små poter der pryder rammen.

med Hjerte og engle vinger fra Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr er følelsesladet , og efterlader sorg og afsavn.
Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven.  Et favorit billede giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.

Et helt specielt sted, hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen. Se vores udvalg til katte her og til Hunde.. 

 

Happy House billedramme med Hjerte

At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet.  Vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.
Vi har et stort udvalg af de fineste mindesten, urner og gravsten til dine kæledyr!

At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet – vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.

  • Mål: 16,5 x 4 x 24,5cm
  • Polyresin: Grå eller Beige ( ikke lyserød/rosa)

Et udvalg fra en smuk mindekollektion

Hos Jekas.dk har vi udvalgt en serie af Mindesten, Gravsten, Urner og ikke mindst en muk billedramme.  En enkel og smuk serie af gravsten og mindekollektion fra Happy House er både enkel og smuk i design. En kollektion med sans for detaljer og der ender ud i smukke mindesten  i høj kvalitet.

Har du spørgsmål til os kan du ringe til os eller du kan sende en mail til os her.

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
FunktionDB

DyrDB

, , , ,

FarveBD

,

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billedramme med Hjerte kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0