Billedramme med Hund

149,00 DKK

En rigtig sød fotoramme 

Billedramme med hunde siddende ved siden af rammen.

 

Varenummer (SKU): HH10224 Kategorier: , Tags: , , ,

Billedramme med Hund Rund fra Happy House

Billedramme med Hund Rund fra Happy House er en flot billedramme med to hunde siddende ved siden af rammen. Et super flot design, der skaber en hyggelig atmosfære og er en oplagt værtindegave,  til en du holder af. Den mørke farve kan give en fin kontrast til interiøret i din bolig. Mangler du en fotoramme til favorit billedet af din pels ven. Så kan denne ramme være en mulighed og du kan have rammen stående, lige præcis der hvor du kan nye billedet. En fotoramme med hyggeligt  siddende  på siden der kigger ned på billedet. Står du og mangler en værtinde gave til en der har alt? Og har vedkommende hund, kunne den flotte fotoramme være en oplagt værtindegave.

  • Mål:18 x 16,5 x 7,5

Du fornemmer den gode super kvalitet med det samme, du pakker denne Billedramme med Hund ud. Happy-House er en storleverandør af de diverse fantastiske varer. Vi har et stort udvalg af andre flotte interiørvarer af samme kvalitet. Vi har både figurer, måtter, lamper og andre interessante varer. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Se blot i vores interiør-kategori.
Happy House er kendt verden over for kvalitets produkter, fine detaljer og unikke design. Her er der ikke sparet på noget alt står skarpt,  og de fine detaljer gør hvert enkelt produkt unikt.  Har du spørgsmål til en vare står Team Jekas klar til at hjælpe dig, du kan ringe eller du kan sende en mail Her. 

Vægt 0.7 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billedramme med Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen